Loading

Значими за Брезнишко проблеми и отношението на управниците към тях

 Присъдата на народа е най-важна и той е най-великия съдия. Значимите за Брезнишко проблеми, към които управляващите изпитват негативна чувствителност и се засягат много активно от хората в коментарите им НЕ НАМИРАТ МЯСТО В ПУБЛИКАЦИИТЕ. Сайтът е пристрастен политически, защото материалите се пишат основно от общински съветник от управляващата партия в града. Обяснимо е защо "пернатият" псевдоним изчезна напоследък предвид фактите, които станаха известни около ролите му в скорошни събития. Болните теми за господата от властта не само се заобикалят пренебрежително, но и направо се премахват/отказва се достъп/. Опитайте да отворите в "Новини от Ноевци" материала "Село Ноевци се прочу в сайта на Брезник" и ще се убедите в това. Знаят си много добре управниците, че всички изнесени нередности в ноевското училище са истина и вместо да направят проверка/както е редно/ премахнаха достъпа до коментарите, в които конкретно и точно се посочваха факти и доказателства за сериозна корупция на директора и учителите около него. Почакаха малко скандалът да отшуми и пожарът от коментари с рекордния брой 450 да позатихне и започнаха да заличават следите. Смениха и счетоводителката-секретарка(предан човек на Василев) да не отговаря за нередовни документи.

 По коментарите за училището може да се проследи трудният път, който брезничани извървяха до извоюване на пълна липса на цензура на мненията им, за което поздравление заслужава и собственикът на сайта. Определени коментари се премахваха, впоследствие се връщаха за да се стигне до момента, в който всеки може да изрази свободно мнението си. Но и това не продължи дълго, както разбрахме. Явно "сериозни" хора със сериозни нарушения и постове са заинтересовани темата да се затвори окончателно, а Петрова да се навре в миша дупка без оглед на средствата, с които ще се постигне това. Все още не са премахнали мненията на хората с позиция, гражданска доблест и отговорност под следните заглавия:"Пожар изпепели къща в Долна Секирна", "Честит празник, учители", "Децата от ОУ "Христо Смирненски" подариха празник на Ноевци", "Кой ще ни брои-пълен списък на преброителите в Брезнишко", "ВТV ще снима фестивала", но и те може да изчезнат скоро, защото се разбра, че предизвикаха сериозен интерес и не представят овластените в розова светлина.

***

***

Осми март се честити само на

Осми март се честити само на любовниците,той не е празник за собствените съпруги.

ЕЙ НЯМА ЛИ В ТОЗИ САЙТ ЕДИН

ЕЙ НЯМА ЛИ В ТОЗИ САЙТ ЕДИН КАВАЛЕР ДА ПОЗДРАВИ НАШИТЕ МАЙКИ СЪПРУГИ И ДЪЩЕРИ С ОСМИ МАРТ? ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЖЕНИ.БЪДЕТЕ КРАСИВИ И ОГНЕНИ КАТО ЛЯТОТО И КОГАТО ТРЯБВА ЛЮТИ КАТО ЗИМАТА.

gqfdouc

gqfdouc

Отвратителен народ сме. Ако

Отвратителен народ сме. Ако някой не е подлизурко, мошеник и подлец не може да просъществува и в едно просто селско училище. И учителите по български щом започнаха така да петнят съсловието СПАСЕНИЕ НЯМА. Проверих много внимателно т.н. стихове, които бяха поредния отчаян опит да се заглуши истината. Няма кой друг освен Стоилов да ги е писал, сигурно е на 100%. Увлякъл се е много в "красноречието си" и е забравил всякаква предпазливост. Това е дело само на учител в това училище, защото коментира само конкретна информация оттам. По-късно в коментарите за него в другата публикация се издава окончателно. Няма съмнение, че е той. Адски отвратителен е!!!

Стоилов кога отиде в Ноевци,

Стоилов кога отиде в Ноевци, кога почна да изпълнява поръчките на Василев и да действа срещу Петрова. Явно двамата общински съветници са се разбрали на принципа "ти на мене, аз на тебе" - разбирай аз те назначавам на работа, ти разкарваш Петрова и като се уталожат нещата и се откаже аз се връщам на директорския пост и си сменяме партийната принадлежност защото НДСВ и БСП май сдадоха/може да си измислят двамата и нова партия/. Те съветниците тука само за такива сметки се събират, да не мислите, че некаква полезна работа за народа вършат тия подлеци. Нищо чудно и да им се получат сметките, ако математичката се откаже. Тя е от Перник, там работа може и да си намери и да не си трови нервите повече с тия мошеници.

Некои много изпростеха ама

Некои много изпростеха ама нема нужда непрекъснато да ни ко напомнят ние си го знаем вече.
Точно тека - пратете коментарите на Петрова не в сайта на Ноевци а на Горно Нанадолнище щото много ви вадат очите. Те тия от властта не искат да си развалят спокойствието като са в брезнишкия сайт та че ги бърка сайта на Ноевци. Да не се прави Йорданов на залупен да ги маха оттук оттам и да ги мести натам насам белким ги скрие. Ако иска некой да му отвара сайта да спре с тия маймунджилъци. Петрова му дигна рейтинга а той пак се огъва.

Перова-а-а-а-а, пусни си

Перова-а-а-а-а, пусни си телевизия "Кракра" и целуни екрана-а-а-а!

физкултурничката чеше да я

физкултурничката чеше да я трепе, сега и тоя по български я плаши, Василеви и те се заканваха ама излетеха, колко народ там сте бъркали у медо та е тоя голем зор да я уморите и да дойдат тия компетентните да кажат верно ли е това дето го казва или да започваме боя, защо как да го гледаш сите селяни са повече от управниците, че я вардиме щом сте и толкова мераклии тия от брезник

хората са прави, защо са

хората са прави, защо са сложени там тия съветници, кметове и други специалисти - да отвличат вниманието на хората от истинските злоупотреби с безмислени стихотворения и помия, тоя човек не е никакъв учител щом я плещи тая бълвоч срещу колежката си