Loading

Блог alex

" ЗАЩО СКЪРБИШ ? "

НА РАЗПЕТИ ПЕТЪК /ВЕЛИКИ ПЕТЪК/ ЦЕЛИЯТ ХРИСТИЯНСКИ СВЯТ СКЪРБИ ЗА БОЖИЯ СИН!

КИНА ЗЛАТЕВА ПИШЕ ПО ТОЗИ ПОВОД ПРЕЗ 1989 ГОДИНА:

 

                      "АЗ СЪМ ПЪТЯТ, ИСТИНАТА И ЖИВОТЪТ!"

АНГЕЛЪТ В ТЕБ

 На ВЕЛИКИ ЧЕТВЪРТЪК ще ви призова да извикате на помощ своето въображение с материала от Стефани Уилсън. На мнозина е помогнал и може да бъде полезен по всяко време.

ИНТЕРВЮ С БОГ /продължение/

... Накрая аз попитах...

 "Кажи Господи, какви житейски мъдрости, би искал да научим ние твоите деца?"

 "НЕКА ЗНАЯТ, ЧЕ Е НЕВЪЗМОЖНО ДА НАКАРАТ НЯКОЙ НАСИЛА ДА ГИ ОБИЧА. ТОВА, КОЕТО МОГАТ ДА НАПРАВЯТ Е, ДА ПОЗВОЛЯТ ДА БЪДАТ ОБИЧАНИ.

 НЕКА ЗНАЯТ, ЧЕ НЕ Е ХУБАВО ДА СЕ СРАВНЯВАТ С ДРУГИТЕ.

ИНТЕРВЮ С БОГ

 На ВЕЛИКИ ВТОРНИК ще разкажа първата част от друг сън.

 "Присъни ми се, че вземам интервю с Господ

 "Така искаш да ти дам интервю...?" - попита ме Бог

 "Стига да имаш време" - казах аз...

  Господ се усмихна "Моето време е вечността. Какви въпроси искаш да ми зададеш?"

СТЪПКИТЕ НА БОГА

На Велики понеделник ще ви разкажа за един сън/не е мой/:

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ГОСПОДИН ЙОРДАНОВ !

  Господин Боян Йорданов заслужава искрени поздравления за високия рейтинг, който постигна в сайта iPernik.info. Публикацията за рождения му ден 22 март вече е на първо място по популярност и коментари. Може би няма по-известен рожденник в региона на този етап. Прекрасните пожелания се редуват с не толкова ласкави отзиви, но това го прави още по-забележителен, известен и уникален.

ДОСТЪПЪТ В МЕДИИТЕ Е СВОБОДЕН И ЗА УЧИТЕЛИТЕ В БРЕЗНИШКО

 Началникът на регионалния инспекторат по образованието в Перник Ваня Коконова по телевизия "Кракра" заяви, че достъпът на информация от и на учители в медиите е напълно свободен и няма никакви основания факти от училищата да не се изнасят и коментират в сайтове, вестници, телевизионни предавания и т.н.

ЕДИН ОТ НАЧИНИТЕ, ЧРЕЗ КОИТО НЕУДОБНА УЧИТЕЛКА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ОТСТРАНЕНА ОТ УЧИЛИЩЕТО В НОЕВЦИ

 Както ще разберете от приложените по-долу Заявление и Коментар към него на Петрова,  става въпрос за режисиран педагогически съвет, състоял се на 24.11.2009 година. Този съвет е трябвало да документира доста нескопосано "неодобрението на учителския колектив" на вменявани нарушения на математичката от Василев.

Безпристрастен експерт коментира нарушенията в училището в Ноевци

 Проследих внимателно коментарите към различни материали. От тях става ясно, че господата Миленков и Лазаров не се ползват с особено доверие сред съгражданите си и не може да се разчита на безпристрастно експертно заключение относно нередностите в училището. Проверката закъснява не случайно и най-вероятно е замислен и се осъществява сценарий, който да оневини злоупотребилите.

На кого е нужно информационно затъмнение?

 Средностатистическият гражданин не може да иска информационно затъмнение относно нередностите в школото, искат го виновните и тези около тях. В този регион все още има много страх, но има и много интелигентни хора с чувство за хумор - коментарите го доказват ясно.

Доброто име на Ноевци и училището не бива да пострада заради личната безотговорност

 В Ноевци живеят прекрасни хора - дружелюбни, мили, будни, интелигентни, културни, честни, чувствителни, грижовни. Някои са дотолкова горди, че се чувстват засегнати от проблемите в училището и ги приемат неправилно като обида към всички ноевчани. Ако има виновни сред жителите на селото по случая, това не означава, че и останалите трябва да търпят последствията от вината им.

От горещия извор на ноевското училище

 Някои ме идентифицират с Петрова и много им се иска "ноевската песен" да спре. Това не е вярно и няма да стане. Имам пълномощия от госпожата и познавам в подробности случая, а е много вероятно тази "песен" да се пренесе на друго място, но няма да спре още известно време - сещате се докога.

Значими за Брезнишко проблеми и отношението на управниците към тях

 Присъдата на народа е най-важна и той е най-великия съдия. Значимите за Брезнишко проблеми, към които управляващите изпитват негативна чувствителност и се засягат много активно от хората в коментарите им НЕ НАМИРАТ МЯСТО В ПУБЛИКАЦИИТЕ. Сайтът е пристрастен политически, защото материалите се пишат основно от общински съветник от управляващата партия в града.

Разпространи съдържание