Loading

Ако дъждовете продължат, Брезник ще отърве водния режим тази година

Това съобщи кметът на общината Васил Узунов.

„В момента има 4,2 метра вода в язовир „Красава”. Влизат по около 25 литра в секунда, а излизат по 23 л.  Надявам се пролетта да е дъждовна”, заяви Узунов.

Градоначалникът поясни, че общината продължава да почиства каптажите в региона, които са над 10. Целта е така да се захранят селата, които имат собствени водоизточници и също да избегнат режима през лятото.  Местната управа ще се опита да подмени и част от остарелите тръби.

„В момента има много аварии. Проблемът е в старите водопроводи”, поясни Узунов.

От „Вик” в Перник увериха, че за момента няма опасност от воден режим в нито едно от населени места в Пернишко. Най-големият язовир „Студена” е пълен с почти 10 млн. кубика вода. Капацитетът на водоема, който е едногодишен изравнител, е 25 млн. кубични метра.

 

източник:mirogled.com

as sam za da si opravqt

as sam za da si opravqt vodata i togava da kazvat ne6to

sdfew sfew szfwe dsafwe sdfwe

sdfew sfew szfwe dsafwe sdfwe dfgbre sdfwe

Абе хора, вземете изкарайте

Абе хора, вземете изкарайте на майките и бащите си по една банкова карта да им идват парите по сметка и да си ги теглят на банкоматите - като гледам опашките в пощата направо жал ми става за хорицата.Там некви патици се туткат и хич не им дреме има ли народ пред касите или не.Егати безобразието.Мъчите си родителите.

Подкрепям горенаписаното.Тзи

Подкрепям горенаписаното.Тзи хора сасипаха града барабар с неграмотниа ни настоаст КМЕТ

Има много истини в по-горе

Има много истини в по-горе изложеното. Но надали Борисов е седнал да умува за стадиона.
НИщо свесно другари няма да се случи докато държите неграмотните ,неморални, неуважавани носещи негативи комунисти на ръководни и
обществено интересни постове.Доказали некъдърнаст ,алчност и носещи
крах на всичко до ,което се докоснат.

Какъв ЧОРНИ ,като председател му е ПАРИЧКОВ. КОй ще даде на тоя.
Лапа от всеки мач от умрелото дружества по 20 лв. за присъствие.
На другите от Бърза помощ по15 лв.Вместо той като свой да не взема.

На читалището ли ще даде докато др. Дончев /Фиолог ,краевед,библиотекар, учен / никой нема да даде нищо. Че го украдне.

"може да се реконструира

"може да се реконструира спортното съоръжение" Да не цитирам целия текст, имаше човек с проект относно стадиона, но г-н Б.Борисов отказа натиск да бъде спрян защото кмета не е негов човек. Но има други варианти, обаче трябва хора с желание и възможност за реализация на такъв проект. Темата е доста дълга всичко е възможно да се случи трябва да се работи в тази посока. Смятам, че общината няма необходимия ресурс за осъществяване на по-грандиозни проекти.

Цицоpков ще ви купи и ще ви

Цицоpков ще ви купи и ще ви изп.юе като дъвки

Къде бяхте на общественото

Къде бяхте на общественото обсъждане? Пепи и ти беше ама нищо не каза.За незнаещите водата от язовира няма да се пипа. Да се говори, че в Брезник няма да има вода показва колко сте на ти с проекта. Мина трябва да има. Не може всички да сме търговци.

Мината още я няма, ама е

Мината още я няма, ама е виновна, че няма вода??? Па, може Господ да реши да ни удави, пак ли мината ще е виновна???

Ама, дигнете се с лопати,

Ама, дигнете се с лопати, кирки и копайте за да дойде вода, а, не пишете глупости. Къде бехте на националния празник ? Площада беше празен! От това трябва да ви е срам. Вие не уважавате националния си празник, референдум ще ми правите. Защо не помислихте за водата докато бехте на власт? Сега и вие като Бойко Станишев му бил виновен, Костов му бил виновен. Търсите виновен а, не правите нищо за да подобрите нещата. Това е национална черта на граовеца: „Може и я да не съм добре, ама и Вуте да е зле!„