Loading

Кметът на Брезник назначи втори заместник

Новоизбраният кмет на Брезник Васил Узунов назначи двама свои заместници.

Това са 50-годиният Михал Евтимов и 30-годишният Иван Бъчваров.
„Все още не е решено точно кои ресори ще поемат, но скоро и това ще стане", заяви Узунов.
Евтимов е завършил полицейския институт ВИПОНД в София. Специалността му е ВиК инженер. 28 години работил в системата на МВР. Семеен с две деца.
Бъчваров пък е завършил Югозападния университет „Неофит Рилски" в Благоевград, специалност право. В продължение на две години е бил управител на частна фирма. Той все още е несемеен.

 

Лакеи и близогъзец

Лакеи и близогъзец

Така ,като гледам в тая

Така ,като гледам в тая община само тоя човек ви е трън в очите!!!!!!!!!!!!!!!! Ами останалите прошляци, които въобще не работят а смениха два-три мандата в общината за тях какво само похвали и потупване по рамото! Не е редно да нападаме едни, а за други само похвали и т.н. След като ще има някаква реформа, да има последици за всички. Всички от предишното управление да са вън от общината.Като се прави промяна - нека да бъде цялостна. Защо един да го отнася за нередностите на всички??????????? Бил такъв, онакъв.Няма да използвам нецензурни думи ,но и по-лоши от него има а те в момента са на топло под закрилата но новият кмет на промяната!!

Кой беше тоя гълъбов?????

Кой беше тоя гълъбов?????

кмета да го включи в

кмета да го включи в програмата за озеленявяне и почистване на реката,за да не гладува прошляка

на гълъбов му е време да

на гълъбов му е време да поработи малко щото цел живот е бил на гърба на другите
НАХАЛНИК БЕЗПОДОБЕН да не го псувам и да падам на просташкото ниво на некои ПИСАТЕЛИ във форума

Много отделяте внимание на

Много отделяте внимание на др.гълъбов, нима той го заслужава.Само ще му кажа, че помниме как дерибействаше в социални с оная пачавра христина.Връщаха хората като че ли те даваха от джоба си.Унижаваха ни. Поздравления кмете измети още двама трима и всичко ще потръгне.

Дали пък Гълъбов няма да

Дали пък Гълъбов няма да отиде на мястото на Гинчето в патронажа? Във въздуха витае нещо, че тя ще си ходи, а и хората говорят, че вече си била изпяла песента там.Е, а дано, ама надали....

Гълъбов - няма го вече, но

Гълъбов - няма го вече, но защо още стои Модева кощрамбата и Лилия Любомирова - секретарката? Толкова ли са незаменими???? Не вярвам. Като сте почнали чиската давайте наред! Напълнете Общината с нови кадри, а не оставяйте тези които са ви близки по някакъв начин......, иначе е тъп цялата тази реформа!

ЕТ" Мичи", как незнаете,

ЕТ" Мичи", как незнаете, какъв управител?????? Подмазвач на ШЕФА/ВСИЧКИ ЗНАЕТЕ НА КОЙ ТОЧНО/, мъкнеше касите като луд и прави кафета - ето такъв управител! ЕВАЛА ЗА РАЗВИТИЕТО БАРМАНЕ!

Пълна трагедия, г-н Кмете.

Пълна трагедия, г-н Кмете. Толкова ли няма по-достойни кандидати за този пост, че назначихте един посредствен и неподплатен от към самочувствие човек като Иван Бъчваров. Това е толкова несериозно, колкото и завършеното му висше образование. Кой завършва " Право ", и то в Благоевград - само неуспелите юристи,защото парите са играещи там, не знанията. И сега какво? Ще се ччи на политика та гърба на брезничани. Пълна трагедия:(((((((((((((