Loading

На половин година условно бе осъден Красимир Дончев /34 г/ от Брезник за иманярство

Наказанието е с тригодишен изпитателен срок. Освен това магистратите наложиха и глоба на Дончев от 3 000 лева..

На 1 март 2011 година Красимир е задържан при спецоперация на антимафиотите като от дома му са иззети освен двата металодетектора още 20 предмета – бронзови фибули, антична дръжка, бронзова висулка вероятно част от накит за глава и 164 римски и късноантични монети. С най-висока оценка от специалистите експерти по археология са Вотивно длето – бронзово, лято, кухо от І хил. пр. Хр. на стойност 200лв., фибула от бронз, лята, тип „луковична” от ІV в. на стойност 50 лв., фибула – бронзова, лята, тип „коленчата” от ІІІ в., на стойност 15лв., фибула – бронзова, лята, тип „коленчата”, със спирално навита пружина от ІІІ в., на стойност 80лв., фибула – тип „брошка” от ІІІ в. на стойност 60лв., фибула от бронз, лята, със скъсен щит, украсен с три топчета от V в., на стойност 40лв., бронзова фибула, лята, коленчеста от ІІІ век- 80 лева, брошка за 60 лева, бронзов пръстен – 30 лева и др.
Съдът върна на Красимир Дончев предметите, които нямат културна стойност. Присъдата подлежи на обжалване и протест в 15-дневен срок.

 

 

източник:mirogled.com

От злоба в Брезник сън не ги

От злоба в Брезник сън не ги лови.

община Ковачевци се сдоби с

община Ковачевци се сдоби с един безценен кадър: там където пипне - пипнато е. ръцете си оставя

Reni e nai goliamata

Reni e nai goliamata "specialistka"

имате напредък,за 2 години

имате напредък,за 2 години запомнихте,че не е митничар а полицай...а,проекти могат да пишат само Лазаров,Рени а и Стоилова,,,ама вече ги НЕМА

не 0 минус

не 0 минус

Какво е написал тоя простак.

Какво е написал тоя простак. Той името не може да си напише, ще направи проект. ТЪП ПОЛИЦАЙ

Проектите на МУНЧО (опасен

Проектите на МУНЧО (опасен човек)си ги е спечелил сам много доре знаете какво му оставиха една "0"

I BASHTA MU NA KMETA

I BASHTA MU NA KMETA PLASHTASE PREDI IZBORITE AMApo 100leva da glasuvat za nego.

,,Брезничани",първо добър

,,Брезничани",първо добър ден.преди изборите си разменях реплики с някои от Вас,сега прочетох коментарите и искам да се включа.Пишете,че кмета е подлога на комунистите,но не пишете защо?Според мен е подлога на ГЕРБ.На пречиствателна станция управител отГЕРБ,на социален патронаж директор от ГЕРБ!!!!!,,Полето"от герб....Някой беше написал,че нищо не работи,една бърза справка в сайта фонд земеделие се вижда,че община Брезник има спеччелеени проекти през 2012година за около 8 милиона лева,но сигурно това са останали от преди.А,дали е плащал по20лева,за да го изберете ВИЕ ЗНАЕТЕ НАЙ-ДОБРЕ..Aз,мога да кажа,че не е света вода ненапита,,,но не е МУНЧО и е доста опасен като враг.

Яко БОЛЕН народ ейййй!!! В

Яко БОЛЕН народ ейййй!!! В тоя Брезник одавна няма какво да се крадне. А вие ако имате толкова акъл, него влагаите тука, че сте ми пределно ясни. Знаете си ващо и каквото и да стане няма как да ви промени мнението, Ето както е тук, темата е за краси каде несе е занимавал с тъпотий като вас а си е обикалял и с акъл си е искарал некои лев, и пак дано искара и да е жив и здрав да си ги харчи. А вие седете тука и яжте ушите на Васко, Тумбалото, Мишо,Рени и т.н. Който има мозак и нисе го ангажира с клюки и тъпотии гладен нама да осте!!!