Loading

Прием на документи за лични асистенти и домашни помощници стартира в Брезник на 11 февруари

Назначенията са по проект „С наша помощ – достоен живот“ по Оперативна програма „Човешки ресурси“

Ще бъдат назначени 20 домашен помощник на 8 часа и 10 лични асистента на 6 часа. Стойността на проекта е 178 295 лв. Личните асистенти и домашни помощници ще помагат на лица с трайни увреждания и възрастни хора, които не могат да се самообслужват. Проекта предвижда предоставяне на услуги за лична помощ и услуги за комунално-битова помощ по нов начин. Целта е повишаване на жизненото равнище и ефективно социално включване на хората с увреждания.
Подадените заявления от кандидатите за лични асистенти и помощници ще бъдат предоставени в дирекция „Социално подпомагане“ в Перник за издаване на оценка на потребностите и класиране. Ще бъдат осъществени срещи с желаещите да се включат в програмата.

 

източник:mirogled.com

Така като прочетох

Така като прочетох коментарите...и на мен ми стана мъчно за този ... как му беше името ... а да, Панчев - РАБОТНИЯТ. С тази заплатка...горкия той...хахаха. Как можаха да ги съберат такива в тази община...жал ми е за всички там. "РАБОТЕЩИ" ИНДИВИДИ...

Цитирам по-горе написаното"

Цитирам по-горе написаното" Ако дойде в кметството и се представи ще му дадем мястото на Панчев".Направи ми впечатление това "ЩЕ МУ ДАДЕМ"- значи е писано от някой общинар! И следва въпроса - вие, защо не работите в тази община , а през работно време пишете коментари и раздавате правосъдие? Всеки може да провери в колко часа е написан коментара.Кои сте тези "ВИЕ", дето раздавате работните места? Уважавам правото на мнение на всеки един, но никой не бива да забравя, че не е НЕзаменим, и че ще е вечно в тази община! Хубав ден!

"Защо поне веднъж не

"Защо поне веднъж не заставате с името си зад нещата, които пишете всички. Страхливци"
Имам точно определение за такива като теб"ГЕРОИ"ма като гледам и ти си анонимен.Ама карай и ти изригна в форума.Идеята е да се споделят мнения свободно без да се смекчават нещата.

Преди години мин. Н Василев

Преди години мин. Н Василев издаде" Закон и Морален кодекс на държавния служител." В него по цивилизован начин/ както е и в успешните фирми/ е прието" как да бъдат облечени и как да се държат служителите.

Служителите в общината / не са държавни /но би трябвало да отговарят
на по-високи изискваня. Те са слуги на данъкопладцити - не господари.
Трябва да са вежливи.усмихнати,готови да помогнат/не безцеремонни. Прието е в цял свят /без Брезник / да носят баджове. Изважда ги от
анонимност . И гражданина има от кого да се оплачат.

Чиновници .Бъдете хора .Идват избори.Да нема метла.

Основата на демокрацията е

Основата на демокрацията е това всеки има право на мнение.Нямам никакви амбиции изказвам мнение, ако това не удобно за вас дай да си мълчим и да викаме само БРАВО.Така предполагам е по-удобно.Нещо не ме разбирате или се правите. Хората който са там се издържат на наш гръб,трябва да имат подходящо поведение.А ако му е толкова тежко винаги има начин,все пак не е заставен с пистолет на челото да работи там.

Този дето е писал „Е голяма

Този дето е писал „Е голяма защита на Панчев„ сигурно е един от онези с нереализирани политически амбиции. И сега се комплексира и става опозиция на всичко и всички. Ако дойде в кметството и се представи ще му дадем мястото на Панчев. Ако откаже, значи е страхливец. Ще има приятелю още неща, които няма да ти харесат, но това не значи, че всички трябва да се съобразяват с теб.

Защо поне веднъж не заставате

Защо поне веднъж не заставате с името си зад нещата, които пишете всички. Страхливци.

Е голяма защита на Панчев

Е голяма защита на Панчев доволен съм.Замислям се да направя гражданско сдружение "ЗА ПАНЧЕВ" като толкова му е тежко дай да му помогнем на човека, и не само на него на другите високо квалифицирани кадри с които г-н Узунов се огради.Нека им помогнем!!!!!!!!!!!!!
Ей смешко сляп ли си не виждаш ли,че ходят като освободители.Не става само да пунктираме трябва и акъл,който за съжаление липсва в тази управа е разбира се има и изключения, но те са малко.

Ако можеш да четеш ,виж като

Ако можеш да четеш ,виж като какъв се писа на по- предишните избори На Ал.Томов близогъзец .НА тези ярославски лейбърист. Че влезе мазника. А в затвора и гущерът пърди дебело!

Че видиш Миленков у затвора

Че видиш Миленков у затвора ка пръдне гущер.И си е комунист, не социалист или дупедавец.....