Loading

Мъж от брезнишкото село Бегуновци счупи рекордите в класацията за най-пияни шофьори

47-годишният Андрей Д.  се качил зад волана с 4 промила алкохол в кръвта.

Автопатрул спрял около 18,30 ч. лек автомобил „Рено 19” в село Непразненци. Шофьорът на лекия автомобил бил във видимо нетрезво състояние. За съдействие е извикан и екип на КАТ.  При тестването на Андрей  дрегера отчел рекордните 3,93 промила. Оказало се, че водачът управлява автомобила   без  книжка.

Мъжът е отказал кръвна проба. Задържан е за 24 часа с полицейска заповед.  Образувано е бързо полицейско производство в   РУП МВР Брезник.

източник:mirogled.com

Много е лаком , ама" лакомо

Много е лаком , ама" лакомо дупе кръв сере"

Викат му паричков-Нема

Викат му паричков-Нема по-лаком

Кой е доктор?

Кой е доктор?

Докторът не е слаб в

Докторът не е слаб в професията, а лаком за пари и подкупи. Мисля, че и подсъдно да се дават подкуми и тоя дето ги дава е престъпник, освен ако не е адвокат или има жена адвокат.Ицан сам не може да измисли тая схема за даване на подкупи жена му има пръст в тая работа, ама тя ще излезе суха от целата мърсотия дето е забъркала - вкарала е в кюпа доктори,даващи фалшиви болнични, лъжесвидетели и т.н. -кой ще й потърси сметка?

Кой е тоя доктор бе хора?

Кой е тоя доктор бе хора? Сигурно е много слаб в професията си, та да не може да излекува ицанчо.На мен ми е мъчно това младо момче да боледува и да нема лек.Да се обърне към специалист, да се оправи момчето. Иначе лошо.

Е брезничани, не ви виждам по

Е брезничани, не ви виждам по снежните улици и се чудех къде ли е изчезнал народа, а вие си седите по къщите и чатите ли чатите - а то едно и също -Ицан.Верно е,че той е атракция и не спира с изцепките си ама сътворява все по-нови и нови.Много е болно това момче - колкото за около 100-та души - то е болест след болест - аман !Толкова болен човек ама нали затвориха и болницата и нема къде да лежи - та ходи по улиците или влиза на топло по кръчмите.Да съжаление е - да събираме пари за лекарства.Започваме - кутията с даренията ще отворим при Йонка - чакаме кандидати.

"Абе като става дума за Ицан

"Абе като става дума за Ицан и жена му веднага пуска разни спамове и глупости, за да не може да се следи какво се пише за него.То ние си знаем,че Ицан се радва на общоградска "обич" и всички очакват решението на шефовете му да го освободят от ангажиментите в полицията, защото в полицията не трябва да има лъжци,корумпирани и пияници. Чакаме резултатите от проверките, обещани от комисар Димитров."
МНОГО СТЕ ПРАВИ И НЕ НИ ОСТАВА ДРУГО ОСВЕН ДА ЧАКАМЕ - НАДЯВАМЕ СЕ НЕ МНОГО ДЪЛГО ЗА ДА НЕ НИ ПИСНЕ !

Зад Ицан / благодарение на

Зад Ицан / благодарение на жена му - Деси / всички знаят кои са разперили чадър и го пазят.Тия дето го пазят трябва да си дадат и те сметка дали вече за едно.....си заслужава да се излагат.А неговите началници да не би да не виждат и чуват какво става, но и те са се затаили .За доктора да не говорим - при толкова доказани фалшификации, които излязоха наяве - всички "ни лук яли ни лук мирисали" и Ицанчо пак се мота из Брезник и явно пиенето не му пречи на болестите, но от нашите пари дадени за осигуровки му плащат - докога?

Абе сиромах като Чернев че го

Абе сиромах като Чернев че го праснат бързо.
Ама тука зад него знаем кой е.

Но доктора е за затвора. И че си го намери.

...."Абе като става дума за

...."Абе като става дума за Ицан ......" има няма а той пак се появи във форума.Сега чувам, че момчето пак се разболяло нещо / от какво и той и докторите, дето му дават фалшиви болнични не знаят/ , но сигурно се надява като почне работа завода за автобуси да го вземат за охрана,че той за друго не става,а и за охрана не става но надеждата умира последна.До тогава сигурно ще боледува , а ако и там не стане ще се утеши с едно-две ...питиета.