Loading

Пътя Перник Брезник е отличник

Това бе оценката направена след тестовете напраени от Агенция Пътища. Измерванията били направени миналия месец със специално закупени от Агенцията камиончета в края на миналата година.

Камиончета с датчици, поставени на количка под карусерията е най-новата придобивка на Агенция „Пътища”. Едно от специализираните возила е използвано за да се види има ли отческата гърбици, които късат нервите на шофьорите. Специалистите от Института по пътни технологии са дали оценка 1,5 за обновения участък. Измерване е направено и на другата част от Лот 14 – пътя от Овчарци до Сапарева баня.

Там обаче ни бият с дадена им единица, което се равнява на пълен отличен по шестобалната система. Ние сме с 5,50 по тази скала.

Няколко такива камиончета е закупила Агенция „Пътища” миналата есен, заради строгите европейски критерии. За първи път те са изпробвани върху магистрала „Люлин”.

Източник: ipernik.com

недорогие сладкие орешки для

недорогие сладкие орешки для всей семьи

За тия пари и срока на

За тия пари и срока на изпълнение,които е доста над този на табелата оценката клони по-скоро към 4.
Можеше да го направят доста по-добре и по-качествено...през Мещица има какво да се желае,след жп моста правия участък и т.н ,това е мое впечатление ... иначв крайно време беше, следва Брезник-Трън

Пътят е отличник - Браво! А

Пътят е отличник - Браво! А изпълнителите без заплати 3 месеца!