Loading

Горско стопанство - Брезник раздаде коледни награди

В навечерието на Коледните и Новогодишни празници Териториално поделение "Държавно горско стопанство - Брезник" организираха състезание под надслов "Коледа е! Да обичаме нашата гора!" за най-добра рисунка и стихотворение сред най-малките ученици от Средно общообразователно училище "Васил Левски" - град Брезник.
В състезанието участие се включиха деца от първи до четвърти клас. Най-добре справилите се малчугани получиха комплекти за федербал, футболни топки и шах, а за всички участвали имаше и поощрителни награди.
През есента по инициатива на директора на Горското инж. Петър Савев в двора на училището бе създадена алея с произведени в горския разсадник фиданки от веймутов бор, а служителите на стопанството участваха с доброволен труд. Сега съревнованието целеше да продължи инициативата на Териториално поделение "Държавно горско стопанство - Брезник" и да привлече вниманието на децата към красотата на гората и ролята й в нашето ежедневие, да се формират обич и гражданско поведение, чувство за гордост и отговорност към опазване на околната среда.

Ама в бъргарския език се пиши

Ама в бъргарския език се пиши и на кирилица.

abe 6to parvo ne se nau4i6 da

abe 6to parvo ne se nau4i6 da pi6e6-да се смееш ли, да плачеш ли „парво“?В това просто изречение имаш 5 правописни грешки,а си седнал да ограмотяваш другите.В българския език се използва буквичката „Ш“,а не 6!

abe 6to parvo ne se nau4i6 da

abe 6to parvo ne se nau4i6 da pi6e6

SUPATA PRI VAS E MNOGO

SUPATA PRI VAS E MNOGO GORESHTA KAKVO PRAVITE DUXATE LI?

Чудесна инициатива!

Чудесна инициатива!

бРАВО НА сАВЕВ и тУММАЛОТО ДА

бРАВО НА сАВЕВ

и тУММАЛОТО ДА ДАДЕ ПРЕМИИ