Loading

ПГСС става общинска, а СОУ ще си плаща такса смет

ПГСС „Никола Вапцаров" в Брезник ще стане общинска от 01 Август 2012 година. Това стана с решение на Общински съвет Брезник. Гимназията е собственост на Министерството на Земеделието като се финансираше изцяло от държавата.  В момента в школото се обучават 95 ученика и се изучава само „Икономика на селското стопанство".

На заседанието бе гласувано предложение да отпадне такса смет на СОУ „Васил Левски", но общинските съветници не го приели. Общинския съвет гласувал също такса смет да остане в същия размер като миналата година.

Не са глупости! Г-ца Мария

Не са глупости! Г-ца Мария Хранова вади нож в часовете и заплашва децата.Явно проблема е сериозен.Директори и родители търсят решение, възможно най-доброто за децата.Не си затваряйте очите пред тези неща, защото децата ни са там.Трябва твърда ръка и адекватни мерки.

Как пък не... Ставате смешни.

Как пък не... Ставате смешни. Не говорете глупости. Никой не е вадил ножове в СОУ-то. Това са клюки, плод на някой болен мозък. По същия начин можем да кажем, че в ПГСС-то пишат четворки и тройки за избърсана дъска, а пък учителките закусват по време на часовете. Звучи смешно, нали? Престанете и се постарайте и на двете места да давате необходимите знания на децата. Това е най-важното.

кучетата лаят - керванът си

кучетата лаят - керванът си върви - децата стадат - даскалиците си взимат заплатката - интригантстват и се чудят с кого ще пият кафе...

Ти си бивша ученичка от ПГСС,

Ти си бивша ученичка от ПГСС, колкото аз съм трамвай. Това го е писала учителка от там, няма толкова грамотни, макар и "бивши ученички". Ако не е така, кажи си името и ще те признаем.

Нали в СОУ-то всичко е наред,

Нали в СОУ-то всичко е наред, та учителите в часовете ножове вадят пред децата.Много сте елитни!!! В ПГСС децата влизат спокойно в часовете и няма тормоз над тях. Никой преподавател не вади ножове, нито обижда учениците, нито се държи неадекватно.Не разбирате ли, че децата са по-спокойни там? Директорката също решава нещата на място и своевременно, а не изчаква напрежението да ескалира, ако има такова.Така, че всеки родител трябва много добре да си помисли, къде след осми клас да си даде детето.И не се заблуждавайте,е в ПГСС не се учи.Що в гимназията да не би да не бягат от часове? Не съм учителка в ПГСС, а бивша ученичка там.Това не е война между училищата, а реалността.Учениците в ПГСС СА СПОКОЙНИ ДЕЦА!

Не учите там, а преподавате

Не учите там, а преподавате там!
Вече учителите от ПГСС се представят за ученици от училището. Много плитък и недостоен номер от тяхна страна, но те толкова си могат.

нали учиме там!

нали учиме там!

Тази информация ни я давате с

Тази информация ни я давате с цел да си правите самореклама или какво? Как пък преценихте, че "подготовката за матурите в ПГСС е в пъти по-качествено от тази в СОУ-то"? Айде, малко по-скромно, чак пък в "ПЪТИ"!

Паралелски след осми клас не

Паралелски след осми клас не се сливат според нормативите на министерството. АБСОЛЮТНО НЕВЪЗМОЖНО и на теория и на практика е сливането на паралелки от двете училища - те учат по различни учебни програми.Преместването на ПГСС в сградата на СОУ на теория става, но като се има предвид състоянието на 4-ия етаж на СОУ-то ще иска поне 50-100 хиляди лева за ремонт. Всъщност подготовката за матурите по български език в професионалната гимназия е в пъти по-качествено от тази в СОУ-то. Стига да има желаещи да бъдат подготвяни.

УМНО!!!!!!!

УМНО!!!!!!!