Loading

Не тръгвайте за Перник!

Страшни навявания от сняг са на път да затворят пътя Перник - Брезник между разклона за Вискяр и Мещица. На места видимостта е нулева, а платното е широко не повече от четири - пет метра. Ако прогнозата се сбъдне и през нощта завали до средата на нощта пътят ще е напълно затворен. Опитите да сигнализираме на телефон 112 започват неуспешно. Никой не реагира на първото позвъняване. На второто нервна дама вместо да съдейства, почва да ни учи как да говорим. Накрая затваря телефона. Тя е на топло, анонимна е и не ѝ пука, че някой може да изкара нощта в преспите.При второто позвъняване попадаме на мъж, който се държи адекватно. Обещава да предаде сигнала където трябва.Дано! 

За съжаление не се лъжеш !

За съжаление не се лъжеш !

Някой се измайтапи с попов! За да се засрамят!

А това ,че ставрев ще представя ОС Брезник е хубаво - интелегентен

млад, убав переспективен .Да води и секретарката! Ако ни е !

Да даряват част от

Да даряват част от възнаграждението си за бедстващите от наводнението не е инициатива на нашите общински съветници. В Перник вече са го направили, както и на много други места - така че не приписвайте заслуги на този или онзи съветник от Брезник. Нашите съветници са там за да лапат и няма да се сетят за благотворителност, освен ако не е в тяхна полза. В миналия ОС имаше един общински съветник, който си даряваше целия хонорар за целия мандат за благотворителни каузи - с това май ще се изчерпят безкористните съветници след 1989г. Дано се лъжа!

Не четвъртият а петият свят

Не четвъртият а петият свят ше сме щом допуснахме да ни управлява нагъл и алчен капиталист като тумбалото и безсрамен пенсионер като ставрев! Тези хора не могат да мислят за друго освен за себе си! Ние сме си виновни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Затова сега тихххххооооо ... шшшшшшъъъъттттт, да не чувам гласчета!!!!

Пътуването от и за Брезник е

Пътуването от и за Брезник е един ГОЛЯМ КОШМАР!!!!Снегорините толкова много ли пестят от това,че карат с вдигнат нож?И докога няма да се чисти като хората?Ужас!!!!Ние сме четвъртият свят

е то значи нищо нетриабва да

е то значи нищо нетриабва да се плати:-)

Санкции но като в София!!

Санкции но като в София!!

440 000лв. и неплащане на зле почистените улици!

Много правилно,триабва да има

Много правилно,триабва да има санкции

Господин Кмете 58 хил.лева не

Господин Кмете 58 хил.лева не са малко пари .В миналите години печалбата е била доста добра имало е и за Лазаров ,но сега се падна тежка зима да са мислили преди да подпишат договора с Лазаров.А Вие за не добре свършената работа наложете санкции за да ви повярват хората .

И все пак хората които са

И все пак хората които са описани са пряко ангажирани са снегопочистването.
Това са хората които трябва да контролират снегопочистването на четвъротокласна мрежа и да съдействат с областта за републиканската мрежа.
И фирмите които не се справят да си понесат наказание .

Но колко пъти бяха затворени пътищата и няма никакви наказания.
Явно някои не си върши работата както трябва.
Г-н Кмете огледай се тези камъни са в твоята градина.
Крайно време е да оплевиш градината и тя да стане райска УСПЕХ.

Все пак темата е за слабата

Все пак темата е за слабата организация на фирмите заети със снегопочистването