Loading

Катастрофа затвори пътя Брезник - Перник

ТИР и лек автомобил „Мерцедес" са се ударили челно тази сутрин на пътя между селата Вискяр и Бабица.Причината за пътно транспортното произшествие е заледен участък.
Рано сутринта тази катастрофа на пътя стан причина движението от Брезник за областния център да бъде пренасочвано до 10 часа през Батановци. За радост никой не е пострадал .При пътно-транспортното произшествие са се сблъскали тежкотоварен камион и лека кола „Мерцедес".
ТИР-ът е пътувал към град Брезник , а лекият автомобил в посока столицата.Служители на РУ на полицията от Брезник са пристигнали при катастрофиралите автомобили минути след ПТП-то.Полицаите са осъществили всички меропирятия за изясняване на виновността на шофьорите и причините за катастофата. Истина е обаче ,че целият път от Брезник до Перник през Мещица тази сутрин е бил покрит с лед и неопесъчен.
Катастрофиралите превозни средства са изтеглени с трактори.

Не заледениа път а без

Не заледениа път а без расъдното шофиране на д-р ТОДОРОВА защот същата сутрин в 8 без 15 тя летеше покраи гимназята посока енергото а децата какво са виновни че някои бърза или промилите савповече.И ВАЩЕ ДЕЦА СА НА ПЪТЯ.