Loading

Елхата грейна

 

Тази вечер елхата в Брезник грейна.Светлините бяха запалени от кмета Васил Узунов, а тя за първи път  е жива, след като беше посадена специално на площада преди двайсетина дни. Е, сега не е толкова висока като докарваните специално в предишните години, но пък бъдещето е пред нея и ще расте с годините, ще расте заедно с малките брезничани, които посрещнаха запалването и с особено голям възторг. Иначе имаше и Дядо Коледа, с който малчуганите се снимаха и Снежанка, която водеше празничната програма и най-важното, имаше много настроение.

 

 

Местоположение

Bulgaria
42° 44' 14.7516" N, 22° 54' 8.5464" E

Кмета от " Шуменски

Кмета от " Шуменски унивреситет", зам. кмета от " Благоевградския", пълна простотия.Затова сега ще сричат и засичат на ваш гръб брезничани....!

Много ми хареса

Много ми хареса поздравлението "ЧЕСТИТО ОСВОБОЖДЕНИЕ!" Поздравявам автора и се присъединявам към него. Нека пише всеки, каквото му иде на душата и сърцето, и позитивно и негативно - САЙТА Е ЗА ТОВА. Стига сте критикували хората, които имат мнение и искат да го споделят, КОМУНИЗМА ГО НЯМА ВЕЧЕ, СВОБОДНИ ХОРА СМЕ И ИМАМЕ ПРАВО ДА КОНТРОЛИРАМЕ ИЗБРАНИЦИТЕ СИ И САМО ПО ТОЗИ НАЧИН НЯМА ДА ИМ ПОЗВОЛИМ ДА СЕ КОРУМПИРАТ. ТУМБАЛОТО ДА СИ СПАЗВА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА И ДА ИЗСЛУШВА ХОРАТА, КОИТО ГО ТЪРСЯТ - ТОВА МУ Е РАБОТАТА В КРАЯ НА КРАИЩАТА, АКО НЕ ИСКА ДА Я ВЪРШИ ИМА И ДРУГИ ХОРА, КОИТО ДА ГО ЗАМЕСТЯТ.
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A може ли твойта майна,просто

A може ли твойта майна,просто и елементарно човече!

Майната му на Добринов, на

Майната му на Добринов, на здраве! Ако посегне на Кмета, ще бере ядове!
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ БРЕЗНИЧАНИ, ЧЕСТИТО ОСВОБОЖДЕНИЕ И НИКОГА НЕ ДОПУСКАЙТЕ КОМУНИСТИТЕ НА ВЛАСТ! ВАСЕ ДЕРЗАЙ!

Merry Christmas!

Merry Christmas!

Айде айде ама утре боли

Айде айде ама утре боли главата.

Весела да е айде НАЗДРАВЕ!

Весела да е айде НАЗДРАВЕ!

Весела Коледа на всички!

Весела Коледа на всички!

Който толкова много иска да

Който толкова много иска да се срещне с този г-н Добринов и е на зор, явно трябва да го търси в комбината.Защо се карете заради него? Да чете и да се кефи ли? И работното време да го знаете, той пак няма да го спазва и отново ще си тровите нервите. Не си струва.Нека укротим егото и отворим душите си.Идва Коледа!

Айде по кротко! Не разбирам

Айде по кротко! Не разбирам какъв е проблема да се напише тук работноте време на Тумбало ли е там какво е! Може ли да се държите по този начин и да стигате до обиди! Сигурен съм че тук написаното го четът от обшинската администрация, моля напишете работното време и приемни дни на Кмета и председатея на Обшински съвет на обшина Брезник.

Местоположение

Javascript is required to view this map.