Loading

Честит Трети Март Брезничани!

133 години от освобождаването на Българите от Турско робство! Шапки долу и гордо вдигнете глави! Поклон пред Българите вдигнали се срещу турците окупирали земите ни и предизвикали с това братска Русия да ни отърве с наша българска помощ от 500 годишно робство!

За всички фенове на

За всички фенове на българския правопис. (което по принцип е много добро нещо) Думата пунктУация се пише ей така. Весело изкарване на празниците:)!

Няма нужда Вас да Ви

Няма нужда Вас да Ви извиняваме, друг трябва да се извини, освен правописа и пунктоацията и смисъла му леко понакуцва.

133 години от освобождаването

133 години от освобождаването на българите от турско робство! Шапки долу и гордо вдигнете глави! Поклон пред българите, вдигнали се срещу турците, окупирали земите ни и предизвикали с това братска Русия да ни отърве с наша, българска помощ от 500-годишно робство!

/Извинете ме/

Честит Трети март,брезничани!

Честит Трети март,брезничани!

Дааа... Песента наистина може

Дааа... Песента наистина може да те накара да се почувстваш българин... Винаги концерта на Слави Трифонов на 3-ти март е много стойностен и стига до сърцето! Хвала на такива, като него...

Честит Трети Март на

Честит Трети Март на всички!!! Това е най-светлият български празник и жалко, че единствено Българите го свързват с поредната почивка... Тържеството, ако може да се нарече така, в читалището просто беше поредната пародия на честване! Питам се защо е така и не мога да намеря отговор? Та нима не може да се даде повече гласност, когато ще се прави тържество. Жалко, много жалко, че не можем да покажем че сме БЪЛГАРИ дори и на този ден. Историята няма да ни го прости...

Честит трети Март!

Честит трети Март!