Loading

Брезник се превръща в декор на Деян Икебаната

След 5 дни си идвам в България за 1 месец и почвам записи на 3 нови песни. Това се похвалил Деян Неделчев-Икебаната на страницата си в социалната мрежа „Фейсбук". След като осветли цялата държава, че "от икебана дървесата ги боли", певецът е решил да зарадва феновете си с три чисто нови хита.

По думите му най-лудата от трите песни ще е "На полянката", сигурно защото самият той е писал текста. Освен аграрната песничка, Икебаната ще изненада публиката си и с размазващото R& B парче "Ангел", което пък е по текст на Светлана Тондева. Неделчев е помислил и за по-романтично настроените си почитатели. За тях е подготвил балада-химн "Господ е българин", чиито рими са написани от Иван Станчев.

"Ще има и видеа", зарекъл се е във „Фейсбук" Неделчев. На личната си страница в интернет Икебаната сюрпризира и с още новини. Освен че е записал парче с лондонска рок банда, Неделчев си търси и кадърен мениджър.

Междувременно Деян е пуснал и разтърсващото парче "Червените кораби", което е издържано в огнения цвят на плавателните съдове, за които се пее, а Икебаната излива лиричната си душа, полегнал на дивана и обут с бели чорапи.

Брезничанката Елиза Цветанова покани хитовия изпълнител в Брезник.
"Деяне, предлагам ти да си направиш новия клип в Брезник, има страхотни места", призова Елиза хитовия певец.

 Деян Неделчев ще направи и обиколка из телевизиите, където ще даде интервюта. Първото му телевизионно участие ще бъде в Шоуто на Милен Цветков по Нова телевизя. То ще се излъчи на 20 април.

 

i tazi vlashka pa4a Eliza

i tazi vlashka pa4a Eliza kato go e pokanila, toj priel li e, 4e ne se razbira? 4ak pyk tolkova da e lud ne mi se vqrva...