Loading

Втори център от семеен тип за възрастни хора с увреждания ще бъде открит в Брезник

Той ще се помещава на втория етаж на бившата болница в града, съобщи кметът Васил Узунов. „Кандидатствали сме с проект. На първия етеж има един център от семеен тип, идеята е да направим същото и на втория, за да се обособи сградата като една специализирана институция”, обясни Узунов. Новият център ще разполага също с 15 места. Социалното звено ще функционира като делегирана държавна дейност.

В момента на първия етаж в бившата болница има настанени също 15 възрастни. Те обитават ремонтирани и обзаведени стаи, а за престоя си плащат такса, равняваща се на половината от пенсията им. Храната се доставя от кухня, а за настанените в центъра се грижи персонал от 14 души.

 

източник:mirogled.com

Браво , намери се някой да го

Браво , намери се някой да го затапи тоя перфектния!

Ха-ха-ха! Празник на такива

Ха-ха-ха! Празник на такива като въпросния писач!"Мъжки" празник!

Какъв празник е днес?

Какъв празник е днес?

Свят - шарен, хора всякакви!

Свят - шарен, хора всякакви! Но всеки решава как да изглежда, как да се държи...А "идеалният", където обижда и ругае... е просто перфектен! Честит му празник 2-ри февруари!

ima i marzelani-povlekani

ima i marzelani-povlekani deto se chudiat kade da se navrat

освен дебили има и много

освен дебили има и много мързеливци

Като ти пречи - изнасяй се!

Като ти пречи - изнасяй се!

Дебилни тъпи свинье вие не

Дебилни тъпи свинье вие не заслужавате да живеете в този град.Това е много точно и много вярно и може да се допълни,че всичко и всички им пречи на дебилите.

Не можем да заапем кокала,

Не можем да заапем кокала, оти останах без зуби от чеканье! Ама имам касапски нож,дека че опре до кокал!Да беше само Ставрев! А тая пиявица Тумбалото?

Не става с търпение ,

Не става с търпение , захапвай и ти кокала ! Виждаш ли как живеят потомците на Ставрев ...