Loading

Сурвакарите ще гонят злото, а инспекторите нередовни кебапчийници

На сайта си Община Брезник е публикувала писмо от "агенция по храните", които заедно с представител на общината ще упражняват контрол върху заведенията, скарите и кебапчийниците в града по време на официалните сурвакарски празници на 18 и 19 януари. Желаем на жителите и прияталите на Брезник и брезнишко едно приятно и незабравимо изживяване на Сурва в Брезник. Ето тук можете да видите програмата: Програма Сурва Брезник 2014 година

Не само родителите са

Не само родителите са отговорни!!!
Учителите също трябва да са за пример!!!

Последните коментари са

Последните коментари са "супер". Те това са брезничани, гадни и мръсни. И завистливи.Простотията лъха от всякъде. Браво!?

na maikati y putkataa

na maikati y putkataa boklykkk.Da te eba y tapiq zamesnik kmet

na Evgeni moje svirka da my

na Evgeni moje svirka da my napravih - BOKLYKKKKK

Мили съграждани, хубавата

Мили съграждани, хубавата супа и доброто възпитание се правят единствено в домашни условия! Децата ви ходят на училище за да се научат да четат,пишат,смятат и И.Т.Н. Възпитанието е отговорност на родителите не на Учителите.
Това по повод изказването на / Пон., 20/01/2014 - 16:01./ - тази персона.

тъпанари брезнишки, какво

тъпанари брезнишки, какво искате от децата на Вълова. Аз знам- ако бяха пияници и се циваха по брезнишките лекьосани кафета, да те са в унисон с вас и ще са мноого добрички. Да ама не, отидоха в големия град, измъкнаха се от простотията брезнишка и сега ЗАВИСТ.
Честито Вълова!
Всеки си знае как е спечелил и загубил.
Леле колко сте долни с помпозните си коментари!!!!
Не ви пожелавам лека нощ, защото и да спите вие завиждате.По-добре си вземете тоягите и при овцете. Там вие мястото!!!!

Честито на старата нова шефка

Честито на старата нова шефка в Ноевци. Тя е с крачка напред от другите директори, отдавна е и почерпила, а те сега трябва да почерпят.

Аз съм сигурен, че дори и не

Аз съм сигурен, че дори и не познаваш децата на Вълова!
Защото не съм чул нещо лошо за тези деца, който вече изобщо не са деца!
Като ти си по не изхабен защо не зае ти поста? Само критики без никакво покритие кажи ти кой или коя си и какво си направил/а за образованието на собствените ти деца!

Вълова не е образовала

Вълова не е образовала собствените си деца, та ще образова моите. Дрън-дрън. Какво ново ще въведе?! Та тя е в Гимназията от много години и е изхабена като преподавател и ръководител. Знаем за лошите резултати на учениците ни. Няма да стане промяната със старото ръководство. Има и такава поговорка.....

Г-жа Емилия Вълова е един

Г-жа Емилия Вълова е един прекрасен човек и невероятно добър преподавател и педагог. Не разбирам защо имате проблем, с това че тя ще е новият директор на гимназията в гр. Брезник. Учил съм в Брезник гимназия преди доста години, г-жа Вълова ми беше класен ръководител. Сега съм преподавател във Висше учебно заведение и съм убеден че приносът на такива преподаватели е огромен за развитието на децата.
Пожелавам успех на г-жа Вълова !