Loading

Бивш зам.градоначалник на Брезник стана главен инженер на Перник

Бившият заместник-кмет на Брезник Ема Михайлова зае вакантния пост на главен инженер в община Перник.Мястото остана свободно,след като преди около две седмици кметът Росица Янакиева изненадващо освободи титуляра инж.Михаил Михайлов  и неговия съименник и зам.кмет арх.Михаил Михайлов.Като причина за уволнението тя посочи ,че двамата не са отговорили на нейните очаквания за бързината на темповете на работа по отстраняване на последиците от земетресението.Новият главен инженер-Ема Михайлова е инженер-геодезист по професия.Тя е работила в община Перник по времето на кмета Андрей Андреев и в началото на мандата на Антоанета Георгиева-като началник на отдела за устройство на територията.После беше заместик-кмет по строителството в Община Брезник при предишния кмет Христо Миленков.Инж.Михайлова вече е встъпила в длъжност.Засега продължава да бъде вакантен другия свободен пост- на зам.кмет по строителството.

източник:вестник Съперник

Първо се постарайте да пишете

Първо се постарайте да пишете грамотно и без диалект! Срамота е! Ако мислите, че така сте оригинални -жестоко се лъжете! Имайте в предвид, че този сайт, освен в България се чете и от чужбина! И с какво се занимавате- само злоба, злоба, злоба...Дребни души, дребни неща ги вълнуват!А ако имате наистина някакви факти- има органи, където да представите доказателствата си! Иначе - всичко си остава в кръга на празните приказки, хвърлени на вятъра.Засрамете се пред младото поколение-то се учи от Вас, от постъпките Ви, от коментарите Ви...

да ама не

да ама не

защото са си такива,но

защото са си такива,но радостното е че има и честни хора

И аз се радвам, че г-жа

И аз се радвам, че г-жа Михайлова е оценена като специалист.Колкото до тебе - видно е че си много навътре в нещата. Явно си един от наколенковците които са се слагали като мишоци пред нея, защото ти е била началничка и заради някакви кирливи 300 лв.си нямал достойнство.Сега е същото защото наново се слагаш - а там в общината останахте и се назначиха само "СЛАГАЧИ и БЛИЖЕГЪЗЦИ".Така, че не мислете Михайлова, тя ще се оправи.Вие мислете ако ви махне велможата къде ще отидете.

така е

така е

защо и пред лицето на

защо и пред лицето на нещастието някои хора си остават скотове?

Кой с каквото може сега

Кой с каквото може сега трябва да помага в перник - бъдете ХОРА

Вие май сте от династията

Вие май сте от династията "МИЧИ"

Като етакъв човек и инжинер ,калко пъти се противопостави на далаверите ноЛазаров и Миленков? Тя ли избра фирми от Никопол да ремонтират читалището?Тя ли одобри проектите?Има ли отопление?

Как дойде в Брезник?Изгонена от "Общ.имоти" за далавери.

Затова я взе кметицата- като спец.Затова я взе и Миленков!

Ема Михайлова е страхотен

Ема Михайлова е страхотен човек.Радвам се - не е мижитурка, отиде си с чест и като професионалист ще се реализира.Дали с Миленков или не. Но в община Брезник останаха и се назначиха само МЪРШИ.Ще ги плюете и тия след 3 години.Впрочем то се почна, като чета по коментарите.

ти па от кво се оплакваш

ти па от кво се оплакваш