Loading

Дончо Дончев пак стана шеф на читалището

На проведеното в сряда отчетно събрание на читалище "Просвещение" досегашният председател Георги Лазаров си подаде оставката. За да не се провежда нов избор на читалищно настоятелство,чийто мандат изтича догодина, беше решено един от членовете на настоятелството да доизкара мандата на Лазаров, който заяви,че се оттелря по лични причини. Така на негово място беше избран Дончо Дончев, който ще ръководи култерната институция до следващото събрание , на което вече ще има нов избор.

ЕЕЕЕ няма що, как може старци

ЕЕЕЕ няма що, как може старци като Ставрев и баба Лида, да им позволяват да взимат важни решения. Нека да дадат път на младите хора. Те не само, че не отстъпват, а и пречат и унищожават младежките амбиции. Та колко млади хора минаха през БСП и никой се не задържа повече от година. Щом видят акъла и подхода за управление на Ставрев и бягат през глава. А баба Лида сега е пръв кадровик..... всеки ден нарежда....този уволни.....този назначи на Кмета. Е срамота е, ми изкукуригали са вече, нека си седнат у дома. На днешната сбирка на БСП, ни натрапиха Ставрев за още четири години, хора като Христинчето от читалището, Христо Кузов - напълно изперкал, 5,6 човека от програмата за временна заетост и всички роднини на Ставрев. Това са хората, които взеха днес рещение, Ставрев да взима рещения за Общината и следващият мандат, в който той ще е на 80 години!!!!!!!!!
Просто невероятно в каква държава живеем! Държава на абсурдите!

Ха ха ха...Много сладурски

Ха ха ха...Много сладурски коментар, много.Поздравявам ви за написаното.От тази Ставрев няма отърване!

Честито ни за Дончев, а с

Честито ни за Дончев, а с днешна дата ни честито и за ставрев. Тази мижитурка е избрана за още 4 години за председател на БСП. Това значи още един мандат общински съветник- ако не липше естественно! цола драгойчева пасти да яде!

Както ни "оправи" с

Както ни "оправи" с договорите за аренда,Че "оправи" и читалищета ! С Лазаров са еднакви!

Както ни "оправи" с

Както ни "оправи" с договорите за аренда,Че "оправи" и читалищета ! С Лазаров са еднакви!

Дончев и култура!! Некой

Дончев и култура!!

Некой беше писал,
че брезничани заслужават вождовете си!

Нема по-прост от него!

Какво е учил? Провсъюзна школа!Какво разбира?Какъв авторитет!

Цел жавот е бил мижитурка и близогъзец!Нема акъл и достоинство да

си направи отвод!

Дончо читалището е храм! Търговците вън!

бравос!

бравос!