Loading

ДЕЦАТА НА БРЕЗНИК

kakvo dete,pie,pushi i

kakvo dete,pie,pushi i psuva,i e tolko naduto i nahalno,no mili4ka ne samo tvoq basha ima pari,vaprosa e ,4e decata na takiva kato bashati vaspitanieto im e drugo,i ne vsi4ki hora sa dlajni da vi haresvat,ta ne izbivai kompleksi da se zashitavash samo,a razberi 4e ima i normalni hora s dr.mislene i po_dobro razbirane za jivota

Някой пак ли се е сетил за

Някой пак ли се е сетил за ИЦАН - за какъв морален кодекс говорите при него не ми е ясно.Има и началник на полицията в брезник ама и той не е удобен на Ицан, защото "има нахалството" да го наказва.По-голямо дебелоочие от това на Ицан и благоверната му не се е виждало.

nai setne niakoi da go kaje

nai setne niakoi da go kaje taka kakto e ....evala

Като не сте доволни от този

Като не сте доволни от този Ицан, се оплачете, където трябва, но се слагайте всички под общия знаменател с този морален кодекс! Има хора, които си вършат работата, колкото и да не ви се вярва.Докога ще четем само за изпълненията на този човек? Има началник на полицията в Брезник, има министър, сигнализирайте, а стига сте ни занимавали само с него.Не мислите ли, че ПРЕКАЛЕНО внимание му се отдели?

"....НЯМА ЛИ НЯКАКЪВ МОРАЛЕН

"....НЯМА ЛИ НЯКАКЪВ МОРАЛЕН КОДЕКС за служители в полицията, който да порицава такива постъпки....." -
ОТГОВОР : Има такъв кодекс , но в Брезник не се спазва ! Защо ли - трябва да питаме по-настоятелно ?

".....И какво като

".....И какво като коментираме проблеми от Перник и света.
Ние пак ще си останем в Брезник и пак ще трябва да си затваряме очите пред простотиите на Ицан–той пак ще си разпива по кръчмите и ще продължава да бъде полицай шофирайки пиян.А адвокатката и Тумбалото ще ни управляват......"
ЕЕЕЕ ДОБРЕ, няма ли сила,която да промени това положение? ИЦАН пак се беше освинил един ден след този коментар и прави циркове в кафетарията и на площада.НЯМА ЛИ НЯКАКЪВ МОРАЛЕН КОДЕКС за служители в полицията, който да порицава такива постъпки? Или както винаги - всяко правило има изключение и Ицан винаги е това изключение?

На Събрание на Съюза на

На Събрание на Съюза на запасните офицери и сержанти и

Съюза на ветераните от войните но 02.03.2012г. гласуваха и изпратиха до министър А. Ангелов ДИКЛАРАЦИЯ ,в която категорично се

противопоставят на промената на собствеността!Сега сградата се пол-

зува от обществените организации безвъзмездно!

Знаете ли че: По идея на

Знаете ли че:

По идея на авторът на Декларацията Попов общинския съвет е изпратил

до министъра но отбранатаА.Ангелов писмо ДНА да се даде на Общината!

Ще стане третата сграда за чиято поддръжка ще текат пари!/ МТУ,

Болницата и ДНА!Идеята за ДНА навярно е да стане БЕЛИЯ ДОМ !Там да

направи скъп ремонт!Кабинети секретарки охрана!Салона отново кръчма

на попов/още има разрушения по сцената от него/

Салонът сега се ползува безвъзмезно от музикална педагожка- уче децата на пиано и солфеж!

След време навярно ще обявят ДНА за приватизация!Какво печели града?

И какво като коментираме

И какво като коментираме проблеми от Перник и света.
Ние пак ще си останем в Брезник и пак ще трябва да си затваряме очите пред простотиите на Ицан–той пак ще си разпива по кръчмите и ще продължава да бъде полицай шофирайки пиян.А адвокатката и Тумбалото ще ни управляват.А що се отнася до Алекса то надявам се тя да бъде светлото бъдеще на Брезник.

Не зная, защо не коментираме

Не зная, защо не коментираме събития, случили се извън Брезник. Не сме толкова ограничени и самовлюбени да се занимаваме само с нашия град. Сигурна съм, че имаме мнение и по проблеми в Перник, София, а защо не и в света. Добре ще е да излизат материали от областта в сайта на Брезник. Циклим тука с Алекса, Тумбалото, Ицан и адвокатката. Света не се изчерпва с тях.