Loading

Андрей Слабаков в Брезник

Днес следобяд в Брезник е забелязан известният сценарист и режисьор Андрей Слабаков, който е син на знаменития актьор Петър Слабаков. Напоследък името му нашумя от телевизинната игра "Аз обичам България" по Нова телевизия. Слабаков е бил в компанията на кмета на общината Васил Узунов. Посещението му според запознати е било свързано с пътуващото му кино, което ще се установява тук два пъти в месеца. Така брезничани ще имат възможност да гледат хитови български заглавия с цена на билета 2 - 3 лева. Режисьорът е бил в Читалището в Брезник, където е направи оглед на големия салон. В този период от годината обаче той не е подходящ за ползване, защото няма отопление. Второто посетено от него място е Военният клуб в града, където най-вероятно ще бъде киното до лятото. Всичко обаче е под въпрос, защото се чака разрешение от Изпълнителна агенция "Военни клубове и военно-почивно дело" към МО. Началото на проекта "Пътуващо кино" е дадено на 6 юни 2008 г. в Каварна. Ето какво споделя самият автор при старта му: "Този проект, поне от две години и половина, се мъча да го направя. Правя го, защото смятам, че българските зрители трябва да гледат български филми и то на голям екран. И тук няма никакво значение дали тези филми са хубави или лоши. Всъщност аз така възстановявам една традиция, която е отпреди 20 години. Тогава имаше много киносалони и навсякъде се въртяха български филми." 

БРАВО ПЕЙЧО, браво пич !

БРАВО ПЕЙЧО, браво пич !

БРАВО ПЕЙЧО, браво пич !

БРАВО ПЕЙЧО, браво пич !

Има значение чия е

Има значение чия е инициативата, защо ТИ не помисли по въпроса? Лесно е да се лежи върху чужди лаври.

...ИНИЦИАТИВАТА,Е МНОГО

...ИНИЦИАТИВАТА,Е МНОГО ХУБАВА...И НЯМА ЗНАЧЕНИЕ НА КОГО Е.

Точно така, на читалищните

Точно така, на читалищните служители им е най добре никой да не влиза в читалището за да не им нарушават спокойствието! По най бързият начин Др. Лазаров да даде обяснение на гражданството, защо сложи котел, който за 24 часа иска 2000 лева!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! БЪЪЪЪЪЪЪРЗЗЗЗ ОООООТГОВРОООРРРР ДРУГАРЮЮЮЮЮЮЮЮ ЛАААЗАААРОООВВВВ! ЗАТВОР!

То за всичко друго има пари

То за всичко друго има пари само не за отпопление на салона.Така е по-удобно-народа да ходи у кръчмите,а читалището да си вземат добрите заплати и да не им пука че всичко е празно и пусто!

Дано в скоро време да отидем

Дано в скоро време да отидем на кино в Брезник. Искаме да гледаме хубави и стойности български филми. На инициаторите успех и дано да са пълни залите.

Браво Пейчо!Знам че

Браво Пейчо!Знам че инициативата е твоя!Успех!!!!!!

Ако наистина стане, това ще е

Ако наистина стане, това ще е много хубаво! В Брезник няма къде да отидат хората, освен в кръчмите!Нека да има и културни развлечения!