Loading

Съветниците и златотърсачите ще се срещнат на 29-ти

Съветниците от местния минипарламент откликнаха на поканата на представителие на "Трейс Рисорсиз ЕООД" за среща, на която да се даде повече яснота относно евентуалните последствия за брезнишката природа при  експлоатацията на златното находище в местността "Милин камък" на хълма Бърдото. Срещата ще е на 29-ти август от 16 часа в малката зала на читалище "Просвещение". След кратък дебат дали това да е извънредна сесия или работна среща се прие втория вариант, като по-свободен и предизвикващ по-малко протоколни ограничения.Преди срещата съветниците ще получат инвестиционното предложение и ако поискат, ще могат да ползват услугите на експерти, които  те си изберат в усилията си да получат няколко мнения по проблема.

Само така!!! Васил е

Само така!!!
Васил е изключително принципен и точен човек.
И най-важното - никой не му дърпа конците и не дължи "услуги" на никоя партия. Той стои с името си и това е правилният избор!

Ако човек помогне да се случи нещо добро, съдбата ще го възнагради със същото.
Желая ти успех, Васко !!!

Димитър Чорбаджиев

Пак стана пълна лудница?!Защо

Пак стана пълна лудница?!Защо политизирате бъдещето на децата си  и вашето?! Може ли без политика да се съберем на 29.08.2011г. и да решим  бъдещето на нашите деца, които ще живеят в този град  и околните села и след нас и всички политици.Проблема  не  е само на брезник но  и на всички околни  села. За това моля  ако има възможност за повече информация по селата които ще бъдат засегнати .И също така за някакъв транспорт за хората които искат да присъстват от селата.  ТРЯБВА ДА ЗАЩИТИМ ГРАДЪТ В КОИТО ЗИВЕЕМ .

покажете го да го видим

покажете го да го видим

Дулицата не чете ли какво

Дулицата не чете ли какво пишат подлогите му или той по милиционерски комуникира в сайта.Ако така както пишете глупости мислите да управлявате трябва да ви напомня че комунизма отдавна вече го няма и вие сте последните отрепки от тази епоха.
Успех все пак но аз няма да дам своя глас за вас.
За сведение на тези които го наричат митничар, ако позволите да ви обясня че той работи като граничен полицай и няма нищо общо с митниците.Това са две различни служби на границата.То по това и личи колко сте в час за това което му казват избори.

То по това което пишеш си

То по това което пишеш си личи че си от наи близкото му обкръжение.По думите ти разбирам че сме напипали най болната ви тема.Това е лакомията и безсилието пред истината го доказва.Мисля че няма смисъл от хули и обиди или това е кандидат кметското ниво? Ако е така то ти си достоен и за президент.

Таксите ги събира майкати на

Таксите ги събира майкати на входната врата бегай събрала е над 6лв. да си купиш нещо а не да бълваш завист мишко...

Еи цел живот ви е*ах и бих и

Еи цел живот ви е*ах и бих и пак не мога да ви култивирам деба вашта мама нахална.

Обеща ми всички мокри плъхове

Обеща ми всички мокри плъхове да ги навра на майките им по тъмните места,господин ГРАМОТЕН плъх. Напиши кои си да ти покажа ако не верваш още преди изборите,защото ви е страх със сигурност и то личи мноооого яко!!!

Или пък ти е обещал като

Или пък ти е обещал като сложи бариера на площада да събираш "таксите".

Обещал ми е да Ви навреме

Обещал ми е да Ви навреме мазните.... в миша дупка!