Loading

"Чорни" и "Черногорец" не доиграха мача

 

В топлия неделен след обед отборите на „Чорни" и „Черногорец" изиграха един приятен мач с много голове и ред интересни положения ,който обаче не завърши както трябва. Срещата събра много публика, като повече от сто зрители подкрепяха гостите от Ноевци.

Мачът обаче започна по-добре за домакините, които откриха резултата след гол на Иван Пиринчев, който получи удобна топка в 34-та минута, напредна в полето на гостите, влезе в наказателното им поле и заби коженото кълбо в долния десен ъгъл.

Гостите реагираха веднага и в ответната атака Евгени Американов засече едно центриране в мрежата на „Чорни" , като изравни резултата за 1:1.

Пет минути по-късно обаче Николай Ангелов от „Чорни" овладя едно подаване след изпълнение на фаул  в наказателното поле на гостите и отново изведе домакините напред.

В края на полувремето Иван Пиринчев беше изведен сам срещу вратаря на „Черногорец" и не сбърка, като направи резултата 3:1.

Десетина минути след началото на второто полувреме Емил Панталеев центрира удобно на Иван Пиринчев и той вкара третия си гол в мача. Десет минути пред края гостите върнаха още един гол.

 При 4:2 започнаха обаче безкрайни претенции към съдията А.Симеонов, стигна се до 86-та минута, когато той показа червен картон на Страхил Алексиев от тима от Ноевци. Последва здраво сборване между футболистите на „Черногорец" и съдията, на терена нахлу и публиката на гостите и мачът приключи три минути пред неговия край, тъй като съдията реши,че няма нормални условия за продължаването му. Което си беше и истина. Така един повече от добър за стандартите на областното футболно първенство мач завърши по ненормален начин.