Loading

Новини от полицията

31-годишен перничанин е задържан, след като предизвикал два пътни инцидента с управлявания от него лек автомобил из Брезнишкия регион. 
На 02 април е бил подаден сигнал за пътнотранспортно произшествие в с. Ноевци.Служителите на реда установили, че лек автомобил „Рено 5", движейки се от с. Селищен дол към главния път, отнел предимство на правомерно движещия се Фолксваген „Поло" с водач С.Я./64 г./ от гр. Перник. В резултат на това голфа реализирал леко ПТП, а водача на реното продължил по посока с. Ноевци без да спре. На входа на селото реното се блъснало в спрял на пътното платно за престой лек автомобил Тойота „Ландкруизер", след което водача избягал. Органите на реда предприели издирването му и установили 31-годишния И.Р. от гр. Перник, предизвикал серията от катастрофи.

15 декара иглолистна гора и 350 декара сухи треви и храсти са унищожени при пожар в брезнишкото с. Звала. Причината е небрежност при боравене с открит огън - запалена и оставена без наблюдение суха трева. Пожарникарите спасили от изпепеляване голям горски масив.