Loading

9 души ще бъдат назначени на работа в дом за възрастни хора с увреждания

Търсят се 3 медицински сестри, един рехабилитатор, 4-ма санитари и един работник по поддръжка и ремонт, който обаче ще изпълнява и длъжността шофьор.
За свободните работни места ще бъде проведен конкурс на два етапа – по документи и интервю. За кандидатите е предимство ако имат професионален или личен опит в полагане на индивидуални грижи за лица с увреждания, организационни умения, умения за организиране на времето, умения за изготвяне и поддържане в актуалност на задължителна за позицията документация, добро владеене на MS Office и умения за работа в екип. Документите ще се подават лично до 25 април в деловодството на общинската администрация в Брезник.
Списъкът с допусканите кандидати след подбора по документи ще бъде оповестен на сайта на община Брезник и на таблото на общината в града на 29 април. Събеседването с допуснатите кандидати ще се проведе на 7 май от 10 часа в заседателната зала на община Брезник. Кои са назначените пък ще стане ясно на 10 май.

 

 

източник:mirogled.com

 

 

Кво става в тая община почти

Кво става в тая община почти всички през работно време висят във фейсбук!На работа ли сте или не ? Ако не сте на линия то , сте по града! АЙДЕ ПАВЛИНКА ДА СПИРА С ТОЯ ФЕЙС!

Да,тази болница

Да,тази болница която,македончето и гошко затвориха.

Ако злобата ви можеше да се

Ако злобата ви можеше да се превърне в електричество,Брезник нямаше да плаща ток поне една година.Сън не ви хваща....Загубихте,това е!!! Плащал,лъгал,сега е кмет,а вие мижитурки...каквито винаги ще бъдете.Лека нощ.....мишки.деси,митко,и компания

Тая дето я затвориха ли ?

Тая дето я затвориха ли ?

у болницата!

у болницата!

Само дето не разбрахме къде

Само дето не разбрахме къде ще работят тези хора!Къде е този дом?

Публикувай нов коментар

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

breznikonline