Loading

язовир Красава

Заповядайте на обновения и зарибен язовир „Красава" сред красивата природа на отдих и почивка.

Язовирът се зарибява всяка седмица. Ежеседмично в язовира се пуска шаран, канален сом, пъстърва и бял амур. Язовирът се обитава от трофейни екземпляри европейски сом, бял амур и шаран, който достигат над 10 килограма.

Регламентът на язовира е следният: Осем лева за една въдица до 12 часа, 10 лева за 24 часа. Имате право да вземете три броя риби до 4 килограма на въдица, трофейните над 4 килограма се връщат.

Язовирът се намира на около 8 километра от гр. Брезник, Пернишка област и е в пределите на село Красава. До язовирът може да се стигне лесно и удобно. От София до Брезник може да пътувате през Перник или Божурище. Щом стигнете площада в Брезник, е необходимо да завиете надясно покрай пощата в посока болницата. След това се движите само направо докато не стигнете село Красава. На влизане в селото от лявата страна има също язовир, който обаче е забранена вододайна зона. Той е забранен за риболов и затова продължавате направо. След един километър пътят се разклонява , вие трябва да завиете надясно , следвайки табелата с надпис Брусник. Този път, ремонтиран и обновен, ще ви доведе непосредствено до язовира за вашият успешен риболов и пълноценна почивка. За удобство на риболовците са монтирани шатри с пейки и маси. Асфалтовият път води до самия язовир, което го прави удобен за риболов и при лошо време. 

За повече информация:

Тел 0893 30 63 63
Търсете Емил!
НАСЛУКА!

breznikonline