Loading

Мнения

Колко струва златото се питат в Трън

Мина за открит добив на полезни исокпаеми

Утре 03.08.2016 г. група наши съграждани (трънчани) водени от вечният човешки стремеж към познанието ще посетят гр.Панагюрище по покана на фирма, заявила инвеститорски интерес в община Трън. Този инвеститорски интерес се състои в добив на златна руда по открит способ с всичките последствия върху околната среда от това.

Лайвнюз ще разговарят с брезничанка за протестите в Украина

Очаквайте разговор за падането от власт на ГЕРБ с бившата депутатка от „Атака“, днес от 12.00 часа, а от 17.00 часа гост на Livenews ще бъде брезничанката Анастасия Стоилова. Анастасия Стоилова e студентка по украинистика в СУ "Св. Климент Охридски", член на Сдружението на украинските организации в България. С нея ще говорят за протестите в Украйна.

Водят ХЕИ в басеините на Поделението в Брезник

До ХЕИ Перник. Господa инспектори, моля дa бъде упрaжнен някaкъв контрол върху упрaвителя нa бaсейнa в бившето поделение в гр. Брезник. Вчерa бях нa бaсейнa със синa ми, но бях ужaсно рaзочaровaнa от мръсотиятa, конските мухи и ужaснaтa миризмa от съседния крaвaрник.

За чисто Граово и Зелените пращат решението на РИОСВ за златото в съда

Одобреното инвестиционно предложение за добив на злато край Брезник, отива в съда.

Становище на "Трейс Рисорсиз" ЕООД относно протест срещу реализация на проект за добив и преработка на златосъдържащи руди от

„Трейс Рисорсиз“ ЕООД би желал да представи позицията си по повод проведения протест na 26.02.2013 г. пред РИОСВ гр. Перник.

Демонстрация в подкрепа на проекта за добив на златосъдържащи руди

златодобив в Брезник

Мирна демонстрация в подкрепа на проекта за добив на златосъдържащи руди в гр. Брезник ще се проведе днес 26.02.2013 г., вторник от 10:00 ч. пред читалище "Просвещение 1870" в гр. Брезник.

Становище срещу разработване на златно находище Брезник

Мрежа за гражданско действие

СТАНОВИЩЕ изготвено от инж. Огнян Кованджийски, инж. Анастас Андреев, Констанстин Дичев, д-р. инж. Данчо Йорданов, д-р. инж. Христо Христов

Да опазим Брезник от добива на злато

Брезник е град в Западна България. Той е известен със своята местност "Бърдото", откъдето могат да се видят красиви природни гледки, множество язовири, разстлани в околията му и дивата природа, чудесна за пикник. Сгушено между борови дръвчета и буйни храсти се намира най - голямото богатство на града, заради което Брезник събира посетители от цяла България - минералния извор "Желязна вода".

Благодарност към екипите, участвали в гасенето на пожара в Гигинци изрази Цветелина Алексиева

Благодарност към екипите, участвали в гасенето на пожара в Гигинци за проявения професионализъм и умения, изрази нашата зрителка Цветелина Алексиева. Като реагираха адекватно и навреме, екипите спасиха семейството ми, къщата, животните и пасището, каза Алексиева. Пожарът между брезнишките села Гигинци и Непразненци вече е овладян, информира началникът сектор към Областно управление По

Въпросът с анонимните коментари бе разискван и на заседание на ОбС Брезник

Като последна точка и решение в същото заседание за издаването на пилотен брой на вестник "Брезнишки вестник" общинските съветници в двадесет и трета точка са обсъждали:  Декларация от ОбС относно сайта за Брезник с Решение № 37 и на основание чл. 21 ал. 1 т. 23 и ал.

Брезнишки вестник ще издава общината

Пачка вестници в Брезнишко

На едно от последните си заседания на 20ти Декември 2011 Общински съвет Брезник реши в двадесет и втора точка:

Издаване на пилотен брой на вестник „Брезнишки вестник” с Решение No:36 nа основание чл. 21 ал. 1 т. 23 и ал. 2 от ЗМСМА, Общински съвет Брезник:

Весела Коледа и Честито Рождество Христово

Весела Коледа

На този семеен и християнски празник се обръщаме към Вас читателите на www.BreznikOnline.com . Приемете пожеланията ни с мъдрост, размисъл и вяра във Вас и хората около Вас!

Желаем Ви най-искрено здраве, щастие, вълшебни моменти и сбъднати мечти! Макар и тривиално, това са едни от най-големите ценности в живота на хората през всичките времена!

Савев вдигнал двойно заплатите на служителите си в Брезник

Петър Савев - снимка Мироглед

За това информира http://www.afera.bg в публикация със заглавие Премиерски заплати в ЮЗДП Благоевград. Корупция или злоупотреба? По-долу поместваме без изменения цялата статия. 

В отовор на коментар

Община Брезник

 

Подзаглавието на сайта е "Град Брезник - сайт на жителите на град Брезник", а същата идея е и на останалите сайтове в региона. Не съм съгласен с всичко написано по-горе, но няма да влизам в подробонсти. Политиката не е всичко в Брезник и околните села и месности, макар да е особено важна и гореща тема. От различни хора получавам мнения за сайта, някои го определят като новинарски, като клюкарски и всякакви други категории.

Разпространи съдържание

breznikonline