Loading

Пловдивчанин заби кроше в лицето на социална работничка от Брезник.

Инцидентът станал вчера около обяд, съобщиха от полицията.

39-годишният Л. Т.  бил недоволен от спазването на законовите разпоредби. Затова нахлул в дирекция „Социално подпомагане“ и нападнл 52-годишната служителка В. Г., която била на работа. След като я ударил, пловдивчанинът избягал и се опитал да се укрие.

След проведени незабавни оперативно – издирвателни мероприятия от брезнишките криминалисти е установен и задържа.  Л. Т.е познат на  органите на реда с унищожаване и повреждане на чуждо имущество.

Образувано е досъдебно производство и работата по случая продължава

източник:mirogled.com

"кандидЕтирах" ?! Хахаха, ми

"кандидЕтирах" ?!
Хахаха, ми много си грамотна. А и да е техническа грешката, като вириш грамотен нос, си проверявай поне "грамотните" писания, че има още едно две такива изразчета :D
И да не забравяме запетайките:D:D:D

"Много си права за държавните

"Много си права за държавните служители т.е. за назначаването им.Кандедатстването за МВР е същия катаклизъм - там са се закотвили хора като Ицан / когото напоследък отново виждам в града / и няма освобождаване независимо дали стават за тази работа или не - дали отговорят на условията и изискванията няма значение - важно е жена ти да е "фактор" някакъв."
Не знам кой е фактор и кой не е , но знам , че много кадърни и грамотни хора стоят без работа.Да не говорим за вишистите - среднисти или с основно образование са се намърдали на сладки работи, но са партийно верни, а останалите - вълци ги яли.

Пак ли Ицан бе - аман от

Пак ли Ицан бе - аман от него.Не миряса тоя човек.Ако пак се е "разболял" да му мисли медицината - при толкова болести не се знае как деяни. Може да ги лекува с пиячка и затова често боледува, но винаги е излекуван - уникален случай.

Много си права за държавните

Много си права за държавните служители т.е. за назначаването им.Кандедатстването за МВР е същия катаклизъм - там са се закотвили хора като Ицан / когото напоследък отново виждам в града / и няма освобождаване независимо дали стават за тази работа или не - дали отговорят на условията и изискванията няма значение - важно е жена ти да е "фактор" някакъв.

Грамотна съм и с образование

Грамотна съм и с образование и се кандидетирах за работа , но в социалните да те назначат трябва яки връзки - много яки.Между другото назначаването на всички места за държавен служител в Брезник става с много яки връзси и плащане кеш. Не ми говори за злоба и простотия - нямаш основание защото сигурно си на сладка и топла работа.

Защо като сте толкова

Защо като сте толкова грамотни и знаете всички закони и правата си, не се кандидатирате за социални работници и "слуги" на хората. Всички работещи в тази система са достатъчно възпитани и не вярвам с некой да са се подиграли. В един дом има по 4-5 човека и все некой е недоволен, а вие искате от тези хора да раздават помощи и т.н. на всички които почукат на вратата. Който има право /по закон / получава и е доволен от тях, на който му е отказана такава е недоволен. Пет добрини да получите, веднъж отказ и край, вече плюете. Това е нахалство. Има ред по които ако някой не е доволен от обслужването и решението на служител, има право да си търси правата на по горна инстанция а не се саморазправя с този или онзи.
Злобата и простотията нямат почивен ден.

Подиграват се с хората а

Подиграват се с хората а после биле ги били.

Точно така служител.Това

Точно така служител.Това означава че е там за да е в услуга на хората а не да се подиграва с тях.

Никой няма право сам да

Никой няма право сам да раздава правосъдие, в случая - юмруци.Ако е бил недоволен този,да е потърсил съдействие от директорката на социални грижи, или от някой друг.Не може да отидеш някъде, в някоя институция или учреждение, да не си съгласен с реда и правилата там и да се саморазправяш по такъв просташки начин. Що за първична реакция, що за липса на възпитание? Тази жена си е вършела работата, като е спазвала определените изисквания за длъжността, която заема.Няма лично отношение! Не пишете повече глупости и не подкрепяйте поведението на този човек, защото той е проявил насилие над служител.А това се наказва от закона.И не се излагайте с писаници за етнически скандал и тям подобни.Виолета е прекрасен човек.Хубав късен следобед на всички!

Ako bqh myj az syshto i bih

Ako bqh myj az syshto i bih udarila krushe w glawata na tazi syshtata.
Mislq che e nacistka poznawam q mnogo dore. Dano ne stane nqkoi etnicheski skandal samo che she plamne celiq Breznik. Ot towa koeto znam sa gotowi pone 70 ili 80 choweka da izlqzat, she stane mazalo.

Публикувай нов коментар

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

breznikonline