Loading

Земетресение край Брезник 3.3 по Рихтер

В 8:36 часа земетресение с магнитут 3.3. по Рихтпр бе усетено в региона. По предваритплни данни епицпнтъра е в региона на Слаковци и Сопица - http://www.wikimapia.org/#lat=42.69&lon=22.93&z=13&l=11&m=b Повече информация за труса: 

http://www.ipernik.com/novini/obshchestvo/nov-trus-v-pernik

Може да си отворите

Може да си отворите Европейски сеизмологичен център или друг чужд такъв - германски, американски, френски, може също и чрез БАН, ако се затруднявате с езиците. Най-лесно е чрез "Гугъл" с кирилица. Ако ползвате чужд сайт имайте в предвид, че там времето е по Гринуич и се различава с 3 часа от българското. Информация има и по пернишките сайтове.
В Перник се носят слухове, че земетресението от 22 е дело на "ХААРП". Ако сега го чуват някои, могат да намерят достатъчно информация в Интернет, има и в пернишките сайтове дори 10-минутно видео на български. Другото интересно, което се говори е, че причината да се предизвика това земетресение от американците може да бъдат откритите залежи от злато и сребро в Пернишко, едно от които е в Брезник. Известно е, че брезничани не си даваха златото за разработване и това да е провокирало пъкления план. Всичко това не е доказано, но повечето перничани са видяли преди и по време на земетресението странни светлини в небето, каквито се наблюдават при XAARP.

ДАЙТЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВСИЧКИ

ДАЙТЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВСИЧКИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ ОТ 22.052012. В ОБЛАСТ ПЕРНИК??

ЕЕЕ НАЙ СЕТНЕ НЯКОИ ПИСА ЗА

ЕЕЕ НАЙ СЕТНЕ НЯКОИ ПИСА ЗА ТОВА ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ .

Спрете да се шашкате! Това са

Спрете да се шашкате! Това са вторични трусове или тъй наречените "реплики" на първото земетресение.Има голяма вероятност да продължат около шест месеца или година.Крайно време е вече да свикнем с тях, да си поемем дълбоко въздух, когато усетим трус и да не се паникьосваме.Не вярвайте на баячки, гледачки и тям подобни смахнати женици, които всяват само смут.Най-добре е да се успокоим и да благодарим, че се разминахме само с това.Желая спокоен и хубав ден на всички!

Не само да се подготвим

Не само да се подготвим психически-

а де се застраховаме и строим качествено! Вижте Япония!

Филосовски погледнато да! Но

Филосовски погледнато да! Но има смърт за кауза и мърцина!Падналите

къщи са не строени а склепуцани! Без Колони , трегери щурци! Спесък от реките!Строени от тарикати /главно с крадени материали/ Некачествено!Никой нема застраховка!оти сме гяволи!Колите застраховаме а къщите държавата е длъжна ! /То последните знакови катастрофи вцентъра на Брезник показаха,че никой нема гр. отговорност/
Град на тарикати сме,ама както е подкарало града на простаците!

Затова бъдете позитивни и се застраховайте!

смъртта е част от живота ...

смъртта е част от живота ...

Идва насам, лошо! В Перник и

Идва насам, лошо! В Перник и Радомир е ад, дано ни задмине. Имам приятелка от Перник, която от 22 насам спи в колата заедно със семейството си с децата, като затресе бягат по високото към Профилакториума, защото имало опасност язовирната стена да се скъса, целият център на Перник щял да бъде 3 метра под водата, ако това стане. Не знам тука има ли някаква организация какво да се прави при силен трус. Не искам да паникьосвам никого, но трябва да се подготвим поне психически.