Loading

Столични пенсионери проявяват интерес към имоти в Брезник

Брезник

Председателят на Регионалното сдружение за недвижими имоти в Перник Йордан Петров заяви че жилищата в пернишките общини Брезник и Радомир  представляват голям интерес за пенсионери от София.

 Въпреки застоя на пазара и обедняването на хората, все пак се срещат такива, които търсят да закупят имот в едни от най-скъпите вилни селища на Перник, които са в близост до столицата - Драгичево, Рударци и Кладница.

Най-скъпите къщи по тези места започват от 50 000 евро и варират до 250-300 000 евро, твърдят брокери на недвижими имоти от Регионалното сдружение недвижими имоти в Перник.

Втората категория имоти са за хора с по-скромни възможности. В селата Люлин, Мещица и Дивотино цените за гредоредни къщи варират от 30 000лв. до 50 000евро. Те се купуват предимно от млади семейства, които искат да избягат от шума на големия град. Най-евтини са къщите, в по-отдалечените пернишки села. Там цените варират между 30 000 и 50 000лв.

Има търсене, следователно

Има търсене, следователно цените ще се качат. Но разбира се, трябва да са в границите на нормалното. А кое е нормалното...това, което е склонен да даде бъдещия купувач :)

nababvaneto na tsenite e

nababvaneto na tsenite e prosto fars

Opredeleno ima izkustveno

Opredeleno ima izkustveno povi6enie na tsenite

Смешници! Какво ще кажете

Смешници! Какво ще кажете като видите обяви за къщи по 20000 лева. Изкуствено качват цените!

Публикувай нов коментар

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

breznikonline