Loading

Злоупотребите в село Кошарево

След като старият кмет Пламен Франгов не изпълни нито едно от ообещанията си, към днешна дата вече половин година селото е с режим на водата. Преди години Кошарево е имало постоянно население около 1500 жители, днес водата не достига за постоянните 300. През лятото много хора се разболяха от малкото пъти, в които имаха достъп до вода с лошо качество. Никаква промяна не се появи и след протест в центъра на селото.

Кошарево е със затихващи функции, но все още има млади хора, неискащи да позволяват на управници да подкупват и да се гаврят с технире родители, баби и дядовци.

Писмо на читател на сайта!

 

...ВАРИАНТ, а не "варянт".Да

...ВАРИАНТ, а не "варянт".Да го знаете, за в бъдеще !!!

Значи искам да ви кажа драги

Значи искам да ви кажа драги професори че не кмета решава дали ще има вода в селото друго е че не прави нищо по въпроса докато Росица заместваше изрядния кмет Стоян Стоянов ЦОКО имаше вода но не беше днешната суша! Такаче който и да стане кмет водата в с. Кошарево пак ще бъде на режим. Единственият варянт да има редовна и чиста вода е да бъдат изчистени резервоарите и крана в село Д. Секирна бъде пуснат което няма как да стане няма да се лишът от вода заради с. Кошарево. И 100 % новия кмет не е избран защото е сирак а защото самото село разбира че има възможности.

Уважаеми "писачи", къде бяхте

Уважаеми "писачи", къде бяхте днес когато се провеждаше допитването до хората ! Аз бях! Узунов можеше да не пита никого -закона му е дал правото да го направи, но той демократично допусна всички живущи в селото да изразят мнение по въпръса "Кого предпочитат за свой кметски наместник?" Който мислеше за селото си-дойде и си каза където му е мястото за да бъде чут! За Ани-43 гласа , за Росица -23 , за Методи-11, и за Пламен-4 семейни гласа. Всички приказки тук ,в интернета си е като , след дъжд качулка. На незаинтересованите 160 човека, измежду които сте сигурно, щом тук дебатирате, честита "КМЕТИЦА"! ЧЕСТИТО АНИ!!!

Ми кажете на кмета кой искате

Ми кажете на кмета кой искате да управлява вашето село. Като го пишете тук,може и да не го прочете.Лично му го кажете - не искаме този сегашния, а искаме еди кой си,защото еди какво си.Така ще бъде най-демократично и честно спрямо жителите на селото ви.Вярвам,че ще ви изслуша!!!

I az sam za Rosica,moje li

I az sam za Rosica,moje li nqkoi da otreche che dokato beshe zamesnik napravi vsichko vazmojno da ima voda.Gospodin kmete izberete Rosica i nama da sajalqvate

ne moga samo da razbera zasho

ne moga samo da razbera zasho v Kosharevo v momenta se provejdat izbori kato nqmat pravo.I kak taka ot jiteli 300 choveka sa glasuvali 80 i sa izbrali edna jena koqta nqma znaniq she stane kmetica i to samo zashoto e sirak.
gospodin kmete oshte ot samoto nachalo pochnahte da pravite greshki

ne moga samo da razbera zasho

ne moga samo da razbera zasho v Kosharevo v momenta se provejdat izbori kato nqmat pravo.I kak taka ot jiteli 300 choveka sa glasuvali 80 i sa izbrali edna jena koqta nqma znaniq she stane kmetica i to samo zashoto e sirak.
gospodin kmete oshte ot samoto nachalo pochnahte da pravite greshki

франгов изобщо не знае за

франгов изобщо не знае за какво става реч,той не познава проремите на селото

За какви злоупотреби

За какви злоупотреби говорите, човека не е свършил работа за две стотинки, а вие говорите за злоупатреби.

а в какво точно се изразяват

а в какво точно се изразяват злоупотребите...че читателят е забравил на ги напише...