Loading

Сайтът на Община Брезник - отличник!

 Отлична оценка постави  Фондация"Програма достъп до информация" на официалния   сайт на Община Брезник. Заедно с този на администрацията в Попово, са най-добри в страната.

Община Брезник е един от двата големи отличници в България по отношение на електронното информационно обслужване на населението.Такава е оценката на Фондация „Програма достъп до информация".Заслугата за това е на главния административен секретар на общината Иван Борисов и на инженер Маргарита Петкова директор "Административно, правно и нормативно обслужване.Те са създали сайта в този му вариант.
Стремим се да напълним сайта със създържание , а информацията да е полезна за много хора, уверява Борисов. 
В сайта ежедневно влизат по около 96 потребители.Повечето от тях дори не живеят в общината ,но тук те имат имоти,или пък инвестиционни и строителни намерения.Затова се информират за най- актуалните нормативни решения на ОбС и администрацията.

https://breznikonline.com   поздравява общинския сайт, пожелава му още успехи и да удвои посещаемостта, за да се доближи поне малко до нашата! 

 

прекрасен град, но има още

прекрасен град, но има още много да се желае. Хората трябва да спрът да се занимават с политика, а да се научат да оценяват даденостите на града.

Сайтът на Общината може да е

Сайтът на Общината може да е отличник, но това, което пише там драстично се различава от реалността. Ценностите, които се кълнат да отстояват общинарите и действията им са в пълно противоречие.

Хубав си е за живеене, ама

Хубав си е за живеене, ама работа нема! Младите хора бегат!

Много софиянци харесват

Много софиянци харесват Брезник като място за живеене. От тая гледна точка градът ни има добри перспективи.