Loading

Областният управител спасява 9-ти клас

иво петров

Областният управител Иво Петров се ангажира със спасяването на икономическата паралелка на ПГСС „Никола Вапцаров" в Брезник -стана ясно на пресконференция днес, дадена в кабинета на губернатора. Първоначално паралелката, в която имаше записани девет ученика е била закрита от РИО, но след проведени разговори с родители на записаните ученици, г-жа Ваня Коконова, шеф на инспектората и ръководсвото на брезнишката община е взето решение да се изчакат поправителните изпити, които ще са в края на август. Причината е,че в местното СОУ „Васил Левски" има 10 ученика на поправителни изпити, като почти всички са изявили желание да се запишат да учат в Професионалната гимназия.

Дори и това да не стане до Министерството на земеделието, което все още е принципал на учебното заведение, ще бъде изпратено писмо с предложение за образуване на маломерна паралелка при поемане на финансови ангажименти от страна на общината. Така и дори да не се събере необходимия минимум от 18 ученика девети клас брезнишкото ПГСС „Никола Вапцаров" ще има.

 

Мене ме е учила Ангелова

Мене ме е учила Ангелова до осми клас, за това не могу да пишем како требе,и тия обноски сам ги научил от гимназията и са не могу да ги одучим.Но иначе в ПГСС е супер!!!!!!

С тези аргументи не защитаваш

С тези аргументи не защитаваш училището!Напротив!Иначе не би написал погрешно думите НАПРОТИВ И НАВСЯКЪДЕ! Да не говорим за обидното обръщение и пунктуацията като цяло! Далече сте,далече...

Значи там във "готиното" ви

Значи там във "готиното" ви училище ви учат и така за започвате изреченията с ТЪПАНАР!!! Удивително! е ще трябва областния да поработи малко и върху обноските ви.... Ха ха ха.Иначе БРАВО,чи пишеш на кирилица. Абе ще има напредък , ама малко трудничко схващате. Хей, и не скачай толкова. Така не защитаваш училището , а още повече се излагаш.

Тъпанар, ето, че мога да пиша

Тъпанар, ето, че мога да пиша и на кирилица и то добре.Какво искаш да кажеш че се излагаме на матурите. На против на всякъде има скъсани - случва се.Областния спасява училището не нас. Защото апетити за сградата дал Господ.

В това училище "толкова

В това училище "толкова хубаво", не ви ли учат да пишете на КИРИЛИЦА? Нали ви е "супер" даскалото. Ма кого заблуждавате, ние да не сме паднали от Марс, та не знаем колко е посредствено училището ви. Отивате там за да си изкарвате ей така оценките и после се излагате не само на матурите, а и не дай си боже ако ви приемат някъде да учите.А дали там ще ви спасява някой областен....?

PGSS e super daskalo zapisali

PGSS e super daskalo zapisali sa se 9 za6toto na detcata se vmenqava ot parvi klas kolko lo6o e tam a za6to ostavqt u4enitcite v 8 klas na popravka POMISLETE UMNI GLAVI!

PGSS e super daskalo zapisali

PGSS e super daskalo zapisali sa se 9 za6toto na detcata se vmenqava ot parvi klas kolko lo6o e tam a za6to ostavqt u4enitcite v 8 klas na popravka POMISLETE UMNI GLAVI!

И понеже техникума е "много

И понеже техникума е "много по-добър", заради това 9 ученика са се записали там и областният оправя положението. Въпрос на време е да се закрие това училище. Иначе относно гимназията сте прави за това, че се толерират децата на влиятелните хора в града и децата на учителите. мога дори да цитирам такива учители, които са доста за съжаление.

техникума е много по-добър от

техникума е много по-добър от гимназията! единствено в гимназията може да се постигне отношението към ученика е спрямо неговите родители! толкова са безскруполни че нямам думи! една учителка незаслужава да бъде там,най-много директурката.....долна пияница!!!

ma koko6kite imat li takav te

ma koko6kite imat li takav te imat akal da si stignat do doma

Публикувай нов коментар

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

breznikonline