Loading

Брезничани отбелязаха духовния си празник

dsc04699.jpg

Макар и не многобройни, достатъчно брезничани почетоха деня на Св.Петка, който за втора година е обявен за официален духовен празник на града. Освен празнична света литургия имаше изложба на сътвореното от граовката през годините, курбан и шествие с хоругвите на църквата.

И аз искам да изразя своята

И аз искам да изразя своята погнуса от глупаво режисираната сцена на площада с награждаването на др.Михайлов и ако поповете искат да вкарат хората в черквата да спрат да се занимават с политика, да си организират едно истинско църковно настоятелство което да не е партийно обременено и да се огледат наоколо и не забравят поговорката"Не ме гледай какво правя, а слушай какво ти говоря" защото хората макар и прости не са слепи.

Аз пък искам да изразя

Аз пък искам да изразя възмущението си от цирка, който направиха свещениците на площада с "награждаването" на Георги Михайлов. Питам хората: Някой да разбра за какво става въпрос? Защото аз разбрах единствено, че се направи предизборна политическа агитация. Как не им беше неудобно на свещениците да оставят обикновените хорица да чакат на опашка за да ги поръсят със светена вода за здраве, докато държаха речи колко голям дарител е Михайлов. Аз лично изпитвам отвращение от тази постъпка, а и много други хора, дори и привърженици на горецитирания. Защо пък точно сега решиха да покажат колко голям дарител е той, а не примерно на Гергьовден, Спасовден, Димитровден... БЕЗОБРАЗИЕ, щом и църквата започна явно да се занимава с подобни дела!

Иска ти се да се на нивото на

Иска ти се да се на нивото на Асенова,но пробвай в някой друг живот!!!

И двете са от един дол

И двете са от един дол дренки.....

То Васко така е свикнал. Не

То Васко така е свикнал. Не знам човека не успя да управлява МОсква иска с цял град да се заиграва.

Сийка Денкова как може така

Сийка Денкова как може така подмолно да постъпи спрямо г-жа Аниела Асенова???Не се ли погнусява от "ДОЛНАТА СИ ПОСТЪПКА"???

На мен именно тя ми поднесе

На мен именно тя ми поднесе от питката,както се казва и в горния коментар,че е от Васко Попов и в същия този момент г-жа Асенова взе точно тази питка възмутена,че вече беше раздавано от нея!Признавам си почувсвах се доста неловко,докато Сийка Денкова се правеше на света вода ненапита!!!Допуснала си грешка,ами признай си я,извини се като хората!!!А недей да лъжеш срамата е!!!

Аз също съм от тези, чиито

Аз също съм от тези, чиито погачи, мед, вино и др. бяха буквално разграбени преди свещеника да ги освети и преди да се върнем от литийното шествие. Не знам чия работа беше това, дали въобще да се оплаквам на църковното настоятелство, но меко казано това беше безобразие. Хората отиват в черквата на такъв светъл празник за да се помолят за здравето на своите близки и за добруването на народа. За това и носят тези неща ,за да ги принесат като курбан, а не да нахранят тези, които всъщност не са гладни. А вчера стана точно така. Г-жа Сийка Денкова не я видях на литийното шествие и дано не съм права, но мисля, че тя е в центъра на тази работа.

Ще кажа следното:много лошо

Ще кажа следното:много лошо впечатление ми направи грозната постъпка на г-жа Сийка Денкова!А именно, когато всички след литийното шествие се върнахме за курбана госпожата ни подканяше да си вземем от погачите и гроздето,като наблягаше на следният израз:"ЗЕМЕТЕ СИ ОТ ТАЯ ПОГАЧА И ОТ ГРОЗДЕТО,ТЕ СА ОТ ВАСКО ПОПОВ"!!!Само,че въпросната погача се оказа,че е на г-жа Аниела Асенова,която се възмути,че без нейното позволение погачата и вече беше раздадена!Питам защо г-жа Сийка Денкова,като член на църковното настоятелство ме излага ,че въпросното ларче е от Васко Попов,като Асенова си каза,че това си е нейната погача???

Публикувай нов коментар

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

breznikonline