Loading

Брезничани намаляват бавно и полека

Брезник

Според окончателните данни от преброяването 6945 са жителите на община Брезник ,като са намалели с 555 спрямо данните от 2009 година. 4123 от жителите на общината живеят в града, останалите - 2822 са в селата. Както в цялата страна, така и в община Брезник жените леко превъзхождат като брой мъжете. В града те са със стотина повече - 2121 жени и 2002 мъже,в селата са почти поравно 1416 жени и само десет по-малко мъже - 1406.Като цяло населението застарява. Най-много са жителите на възраст от 60 до 64 години 691 , следвани от тези между 55 и 59 години - 519. Децата на възраст между 0 и 4 години са 193, като от тях само 38 са в селата. 35 брезничани никога е са посещавали училище, поне така са посочили самите те в анкетните карти , които са попълнени от преброителите. 189 не са завършили даже и начално образование, но все пак са ходили на училище.688 са с начално образование, 2177 са с основно, 3086 са със средно и 495 са с висше образование.

Хей, брезничани, не правете

Хей, брезничани, не правете интриги! ПРАВЕТЕ ДЕЦА! Само така Брезник ще оцелее!

ЕЕЕЕ нея мама си я е научила

ЕЕЕЕ нея мама си я е научила !!!

Оставете я на мира!!!

Оставете я на мира!!!

От най-големите!!!От далече и

От най-големите!!!От далече и личи,колко е компетентна!!!

И колко голяма "специалистка"

И колко голяма "специалистка" е пък на София дъщерята, та се намърда на работа? Но нали мама е в общината, а пък Гинка е на мама приятелка - толкова е простичко...А пък отделен е въпроса, хората на Мирчева какви луди пари взимат сега с тези програми. Питам се - ДОКОГА? Депутатски възнаграждения получават, а непрекъснато са по града на разходка. Кметове виждат ли, чуват ли...?

ami tezi po s4etovodstvoto?

ami tezi po s4etovodstvoto?

Колко работни места се

Колко работни места се откриха съгласно договорите за продажба но общинска собственост.На общинската администрация си е добре,Директори на дирекции на по трима човека с много добро възнаграждения.Главен Секретар само за пред компютъра.Единия зам.кмет по програмите з.досещате се за какво става въпрос,другия зам.кмет урежда имотните въпроси на роднините си а кмета не е у час.

Тъжно! Но като няма работни

Тъжно! Но като няма работни места всеки ще се спасява на някъде!

Публикувай нов коментар

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

breznikonline