Loading

Бивш зам.градоначалник на Брезник стана главен инженер на Перник

Бившият заместник-кмет на Брезник Ема Михайлова зае вакантния пост на главен инженер в община Перник.Мястото остана свободно,след като преди около две седмици кметът Росица Янакиева изненадващо освободи титуляра инж.Михаил Михайлов  и неговия съименник и зам.кмет арх.Михаил Михайлов.Като причина за уволнението тя посочи ,че двамата не са отговорили на нейните очаквания за бързината на темповете на работа по отстраняване на последиците от земетресението.Новият главен инженер-Ема Михайлова е инженер-геодезист по професия.Тя е работила в община Перник по времето на кмета Андрей Андреев и в началото на мандата на Антоанета Георгиева-като началник на отдела за устройство на територията.После беше заместик-кмет по строителството в Община Брезник при предишния кмет Христо Миленков.Инж.Михайлова вече е встъпила в длъжност.Засега продължава да бъде вакантен другия свободен пост- на зам.кмет по строителството.

източник:вестник Съперник

Първо се постарайте да пишете

Първо се постарайте да пишете грамотно и без диалект! Срамота е! Ако мислите, че така сте оригинални -жестоко се лъжете! Имайте в предвид, че този сайт, освен в България се чете и от чужбина! И с какво се занимавате- само злоба, злоба, злоба...Дребни души, дребни неща ги вълнуват!А ако имате наистина някакви факти- има органи, където да представите доказателствата си! Иначе - всичко си остава в кръга на празните приказки, хвърлени на вятъра.Засрамете се пред младото поколение-то се учи от Вас, от постъпките Ви, от коментарите Ви...

да ама не

да ама не

защото са си такива,но

защото са си такива,но радостното е че има и честни хора

И аз се радвам, че г-жа

И аз се радвам, че г-жа Михайлова е оценена като специалист.Колкото до тебе - видно е че си много навътре в нещата. Явно си един от наколенковците които са се слагали като мишоци пред нея, защото ти е била началничка и заради някакви кирливи 300 лв.си нямал достойнство.Сега е същото защото наново се слагаш - а там в общината останахте и се назначиха само "СЛАГАЧИ и БЛИЖЕГЪЗЦИ".Така, че не мислете Михайлова, тя ще се оправи.Вие мислете ако ви махне велможата къде ще отидете.

така е

така е

защо и пред лицето на

защо и пред лицето на нещастието някои хора си остават скотове?

Кой с каквото може сега

Кой с каквото може сега трябва да помага в перник - бъдете ХОРА

Вие май сте от династията

Вие май сте от династията "МИЧИ"

Като етакъв човек и инжинер ,калко пъти се противопостави на далаверите ноЛазаров и Миленков? Тя ли избра фирми от Никопол да ремонтират читалището?Тя ли одобри проектите?Има ли отопление?

Как дойде в Брезник?Изгонена от "Общ.имоти" за далавери.

Затова я взе кметицата- като спец.Затова я взе и Миленков!

Ема Михайлова е страхотен

Ема Михайлова е страхотен човек.Радвам се - не е мижитурка, отиде си с чест и като професионалист ще се реализира.Дали с Миленков или не. Но в община Брезник останаха и се назначиха само МЪРШИ.Ще ги плюете и тия след 3 години.Впрочем то се почна, като чета по коментарите.

ти па от кво се оплакваш

ти па от кво се оплакваш

Публикувай нов коментар

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

breznikonline