Loading

На кой кандидат за кмет бихте поверили гласа си?

ВАСКО СТОИЛОВ ПОПОВ (Бъдеще за Граово)
8% (15 гласа)
ВАСИЛ МИХАЙЛОВ УЗУНОВ (Инициативен комитет)
25% (46 гласа)
ЕМИЛИЯ ВИЛЧОВА ВЪЛОВА (НДСВ)
18% (33 гласа)
ГЕОРГИ АЛЕКСАНДРОВ МИХАЙЛОВ (СПС Защита)
6% (10 гласа)
ВАНЬО ДОБРИНОВ КОЛЕВ (БСП)
4% (8 гласа)
ИВАН ПАВЛОВ ГЕОРГИЕВ (АТАКА)
4% (7 гласа)
ХРИСТО ДИМИТРОВ МИЛЕНКОВ (ОБТ Български лейбъристи)
8% (15 гласа)
КОНСТАНТИН ДИМИТРОВ ДРАГОМИРОВ (Бъдеще за Брезник)
8% (14 гласа)
ДИМИТЪР МАЛИНОВ ДИМИТРОВ (ГЕРБ)
12% (21 гласа)
ЕМА АРАХАНГЕЛОВА МИХАЙЛОВА (ЛИДЕР)
2% (4 гласа)
РАДОСЛАВ МАЛИНОВ БОЯНОВ (Българска Партия Либерали)
4% (8 гласа)
Общо гласове: 181

От всички кандидати,някои от

От всички кандидати,някои от които събрани от,,кол и въже,,най-подходящият и най-компентния човек е инж.Ема Михайлова! Подкрепете един достоен специалист!

Ами защо не я подкрепиш самия

Ами защо не я подкрепиш самия ти в анкетата, а все още за нея има 0 гласа.Много "достоен" специалист. Направо знае и с достоинство оправя личните си проблеми, разбира се и на тези, които броят парички. След това точно в 17:00 веднага бърза да се прибере в Перник. Направо много ще милее за брезничани.

Ако някой се интересува и още

Ако някой се интересува и още не знае кои са писачите бълващи простотии за всеки по този вот може да се ориентира.Моне съпри се малко че прецакаш клавиатурата.

ЕТО ГЛАСУВАЙТЕ БРЕЗНИЧАНИ ЗА

ЕТО ГЛАСУВАЙТЕ БРЕЗНИЧАНИ ЗА ТАНЦИОРКАТА НА ГРАДА

Ами тя е най добрия избор на

Ами тя е най добрия избор на брезничани, тя е най спестовния човек от кандидат кметовете - предизборните афиши са напечатени от принтер купен от общински пари и от листата взети от общината. Това не е ли икономия на средства? Да, ама на личните средства. Фактурата за разходите ще бъде написана естествено от фирмите на Мичи. Е- това не е ли далавера...

ПРОСТАЦИТЕ ПИШАТ САМО

ПРОСТАЦИТЕ ПИШАТ САМО ПРОСТОТИИ ! ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ ПО ПРАВОПИСА И ПО ИЗТЪНЯЛИТЕ ПРЪСТИ,ЗАЩОТО ПОСТОЯННО СМУЧАТ ОТ ТЯХ И ИЗМИСЛЯТ КАКВИ ЛИ НЕ ГЛУПОСТИ!

Най-уплашени от всички не са

Най-уплашени от всички не са Миленков и Лазаров,защото те и да не спечелят,вече са си изплели кошницата,обаче какво ще правят общинарките -вечните и несменяеми счетоводителки и други безброй сблужителки ако заиграе метлата???

Еме, всички знаят че те

Еме, всички знаят че те изгониха от Перник за корупция. И дано не ви се усмихне щастието да спечелите с Миленков и Лазаров за да може да си спирам с колата пред магазин "Нико", а не пред магазините на Мичи. Те и без това за нищо не стават.

Притеснени сме за главната

Притеснени сме за главната счетоводителка на общината, ако не остане на поста си, ще си осигури ли трудов стаж, или последен работодател ще и бъде Миленков? Софче драсни нещо та ни успокой! Или беше в СДС, БСП сега си в ГЕРБ и си спокойна за разлика от нас!

Родата,преди

Родата,преди всичко!Джамбазците са помислили и за нея!!!

Аз пък се притеснявам за

Аз пък се притеснявам за Мирчева от патронажа. Тя какво ли ще прави , ако Софчето си отиде...? Дали като "невероятно ценен шеф" ще си командари и при новите управници? Или ще има метличка и при тях в патронажа?

kak moje da slagat mangali po

kak moje da slagat mangali po plakatite! Po dobre da ne glasuvam! A tozi Milenkov e dolna otrepka,moje da go sajalqvame samo 4e nqma svoe mnenie,a se vodi po onova KU4E Lazarov! Urediha si bade6teto i pak im e malko!

Nakontenoto Sof4e uredi

Nakontenoto Sof4e uredi 6terka si v sotsialniq patronaj i sega sa OK,a tova 4e ima mn po podhodq6ti hora za tozi post ne e vajno!RODATA PREDI VSI$KO! Spored men na da6terq i pla6tat % ot kraglata ,tai kato postoqnno visi tam!

Ти пък какво ли пазаруваш от

Ти пък какво ли пазаруваш от Никото-? В който искаш магазин пазарувай но има една подробност-трябва да имаш парички! А ти нямаааааааааш! Ей това ти е муката!

Ти си мангалка,защото не

Ти си мангалка,защото не знаеш български и пишеш с мангалски знаци,да не говорим за правописа и културата ти!

Митничарчето с парите се

Митничарчето с парите се включи в коментарите. :)

На джамбасците след снощната

На джамбасците след снощната излагация требва да са им се охладили страстите за кметското место с една шепа народ кмет не се става.Видехме ви че не ставане за нишо "брато" както казва оня ина .Циганите беха дошли за некоя и друга фланелка.Човека които е много по качесвен от джамбаски е КОЦИ!Дори и Васко Узунов!

джамбасците

Кой ще избереме от нас зависи-сичко ни е на д.пенце.
за Митко не ме бройте.

гласуването

защо не може да се отвори страницата за да се гласува?????