Loading

Харесва ли ви новият дизайн на сайта?

След толкова много злоба ,

След толкова много злоба , този коментар и истинска свежарка. И песента е страхотна. Благодарим от сърце!!!
Ние от сайта

За нищо! Радвам се, че внесох

За нищо! Радвам се, че внесох малко свеж полъх тук. Хубав ден, макар и дъждовен.

Сладурите Йорданов и Стоилов

Сладурите Йорданов и Стоилов се уплашиха от конкуренция и решиха да "обновяват и разнообразяват" сайта, та дано оцелеят. Смениха дизайна/цвета на буквите от зелен на син/, но за свежест и рейтинг това не е достатъчно. Трябва да се смени и стила на писане, и темите да бъдат не само новини от 3 изречения и неуместни снимки, а анализи по горещи точки. Необходим е не сладникав оптимизъм и клипове от други сайтове, а коментар и различни мнения по истински наболели, местни проблеми, дори драматизъм. Само тогава тук ще има живот и интерес. Който иска музика, може сам да си я намери - избор голям в Нета. А иначе, и на мен синия цвят ми допада повече от зеления, но това нищо не променя. Трябва конкуренция за истинска промяна и тя рано или късно ще дойде, защото отдавна има пазарна икономика.

Вярно! Позитивни коментари от

Вярно! Позитивни коментари от самите модератори, но и много аматьорски режисирани. Личи си "свежия полъх" на широко разперените "орлови" криле. Не е като "супертрагедия" и "феерия", но си е тъп бълвоч.

на мене ми харесва

на мене ми харесва

Бе шо не направите сайта

Бе шо не направите сайта по-хубав?

Пълна скука!!! Има толкова

Пълна скука!!! Има толкова наболели актуални теми, но явно съвсем умишлено се бяга от тях. Така им е удобно на собствениците. Не позволявате и на обикновените граждани да си изкажат свободно мнението, установили сте тотална цензура върху коментарите на неудобните хора. Това ли да му харесваме искате? Пишете си и си четете сами коментарите и статиите щом така ви изнася, но не чакайте популярност и посещаемост.

Личи си, че ти го посещаваш

Личи си, че ти го посещаваш доста редовно презентаторке и навсякъде пишеш едни и същи тъпотии. Поне си смени стила, щото бие на очи.

Знаете много добре, че

Знаете много добре, че изгубихте доверието на много хора, но ви изнася да се оправдавате винаги по един и същи начин. Не заслужавате никакво внимание, живейте си в измисления "фееричен, супертрагичен" свят и се надявайте.........

Скуката и безделието раждат

Скуката и безделието раждат пороци! А завистта, злобата, агресията .... са нещо от този род...

Ти пък пороци. Няма по -

Ти пък пороци. Няма по - чисто и свято създание от презентаторката. За нейната жертвоготовност, мъченичество и страдания разбра и мало и голямо из Брезнишко, из Пернишко, из Трънско. Абе въобще тя е светица на областно ниво.

О, времена, о, нрави!!!

О, времена, о, нрави!!!

Коя е тази презентаторка?

Коя е тази презентаторка?

она си знае!

она си знае!

Она? Леле, леле.

Она? Леле, леле.

Она е гражданка от Перник!

Она е гражданка от Перник! Млогу културна и твърде литературна! Ама с математиката май трудно се справя, оти сметките и се са криви!

Май на други ще се окажат

Май на други ще се окажат криви сметките. Впрочем вече се оказаха и тепърва ще се разочароват. В никой подобен сайт не свалят така коментарите на хората, а тук искат да се чува само мнението на шепа хора, засега овластени, но недолюбвани от съгражданите си. Голям срам браха и още по-голям ги чака, както са тръгнали. Тука контролират коментарите, но другаде няма да могат.

За всички, които питат коя е

За всички, които питат коя е презентаторката ще отговоря: това е онази личност, която Господ носи на ръце...........но явно доста се задъхва, че тя си е бая тежичка.

Ооооооооооооооооо! Други са

Ооооооооооооооооо! Други са богоизбраните. Мъкнат се по десетина години на "работа" и осакатяват децата с нередовни програми и невалидни документи, но няма значение-те си има връзки и се надяват всичко да им се размине. Идва обаче Видов ден и се чудят как да оклеветят почтените хора и да омаловажат непростимите си далавери и корупционни практики. Някои избягаха, други подли игрички се опитват да осъществяват, но все нещо се проваля в последния момент. Вече не е достатъчно здрав гърба, на който са свикнали да се опират и положението им се усложнява не с дни, а с часове.

Права си! Видовден е на 28

Права си! Видовден е на 28 юни, но в Брезник се празнува в последната събота и неделя! Заповядайте на соборът! Може да се врътнете на някоя въртележка!

И тази личност се казва???

И тази личност се казва??? Как? Не ни интересуват килограмите и, а името.

За тази ПРОСЛОВУТА

За тази ПРОСЛОВУТА ПРЕЗЕНТАТОРКА питам.

Тази личност трябва да е

Тази личност трябва да е много забележителна, щом и правят тази безплатна реклама: презентаторка, литераторка, математичка, борец за истина и правда, напаст за корумпирани и овластени особи, божия любимка, непокорна смелчага... Наистина ли притежава всичките тези качества, че и ги признават даже и враговете? Че си е създала много врагове сред мошениците, далавераджиите и крадците стана ясно, но май и те не отричат многостранните и дарования.

Не ги слушайте злобарите и

Не ги слушайте злобарите и завистниците! За жена на нейната възраст си изглежда супер. Господ и дал крака, бюст и всичко както си му е реда. Може вече внуче да има вече а си ходи с къси поли и крак показва. Неколко килограма отгоре не са чак такъв проблем. Не е съсухрена скумрия като некои закачалки дето и се подиграват, а за жени не стават. Спекли се, а в главата нищо нема и краката не смеят да си покажат.

Мале-е-е-е, СТРАХ! Верно

Мале-е-е-е, СТРАХ! Верно плаши! Отсекъде!

Василев грозотии не

Василев грозотии не назначаваше. За заместване по български дойде една дебела, а той сложи Стоилов. Тогава май още не се стегаше да напуска. Ако се наложи мъж ще сложи ама даскалиците требва да са му хубави и сам си го признаваше. Верно не са грозни.

Стоилов с друга цел го

Стоилов с друга цел го назначи. Да помогне на Василев да се отърват от математичката. Ама вместо това да стане се наложи той да напусне. Яко го беше приклещила и нямаше какво друго да направи. Усмете им сметките.

Мале-е-е!Ма ти си била

Мале-е-е!Ма ти си била истинска хиена, ма! И що му работи, като го приклещи! Горкият човек!

Йорданов и Стоилов и идея си

Йорданов и Стоилов и идея си нямат как може да загазят с подбора на коментари, обслужващ подлите им цели и намерения. Самите те пишат много от коментарите и си въобразяват, че са недосегаеми.

Какви са тези упражнения,

Какви са тези упражнения, които правите с коментарите - сваляте, връщате, но не съвсем, умувате, кроите и прекроявате, преди ги местехте от един селски сайт в друг и всякакви безумни манипулации. Като свалите един неудобен ви коментар, не се сещате да направите нещо и със следващия, но той се явява отговор на предишния и се чудим за какво става дума. Обидите към някой оставяте, но към друг сваляте, защото е ваш човек - хайде стига с тези МАНИПУЛАЦИИ. Като не ви харесва, няма да се коментира тази тема тук. Други собственици на сайтове ще са щастливи да я имат и няма да вършат тези безобразия. Или си мислите, че няма да е интересна точно сега? Един рожденик през март вече се прослави, но сега няма да се занимаваме с този сайт, защото и там в известна степен можете да контролирате коментарите, няма да бъде и в PernikOnline.com. Въртележката отново се завъртя, има нови факти и обстоятелства, нови приоритети на известни дами и господа и всичко ще стане обществено достояние по един или друг начин. Досега топката се прехвърляше на ниво община, за да не си патят невинните ученици и родителите им. Но общината не желае да си мръдне пръста, защото гафовете са на роднини, съветници, съпартийци или други близки до сърцето им хора. Както и да се извъртат нещата, каквито и клевети и подигравки да се фантазират, нормативните изисквания на МОМН не са спазени и ще има проверки преди да е изтекъл давностния срок. Вината не е на новия директор, както някои се опитват да я прехвърлят от болната глава на здравата. Това може да се избегне, само ако още един "учител" последва бившия директор за да се спаси училището. Няма потърпевшите от тази гадост, продължила години наред, да се изкарват виновни, защото общинската власт пазела нечий гръб. Ако желаете върнете свалените коментари по темата и повече не ги манипулирайте, в противен случай ще излязат в друг по-популярен сайт. Приятен ден!

Видовден

Видовден е на 15 юни, но в Брезник се празнува последната събота и неделя.

По нов стил е на 28 юни и в

По нов стил е на 28 юни и в Брезник се празнуваше на 28. Но както се наложи в последните години, празникът се прави в почивните дни. Затова е и през последната събота и неделя.

Нема нов, нема стар стил виж

Нема нов, нема стар стил виж в календара