Loading

Убийството в Ноевци e заради жена

Убийството на Крум Американов от брезнишконо село Ноевци от неговия съсед Делчо Огнянов е станало заради жена. Твърдението било изказано от арестувания за жестокото деяние пред полицай от Брезник, който го транспортирал към ареста. Драмата се разигра на 12 април миналата година. Тогава Делчо наръга Крум с нож. Острието на оръжието разкъсало аортата на жертвата и Американов издъхнал на място. Причините за убийството обаче продължават да тънат в мистерия.

Обвиняемият Делчо мълчи пред съда и отказва да даде обяснения за касапницата в Ноевци. На поредното заседание защитата представи данни от мобилен оператор, от които се вижда, че и съпругата на убиеца, и синът му са звънели на тел.112, за да бъде изпратена линейка. Тъй като те бяха на електронен носител, съдебният състав поиска те да бъдат прехвърлени на хартиен носител за следващото заседание, за да бъдат приложени към делото и то да продължи.

За граждански ищци и частни обвинители са конституирани съпругата на Американов - Фиданка и двамата му сина- 23-годишния Ивайло и 22-годишният Евгени. Кръвнината, която поискаха те, е по 100 000 лева за всеки, съобщи mirogled.com

Поздравления за кмета Узунов

Поздравления за кмета Узунов и съветниците, които гласуваха училището в Ноевци да бъде санирано. Така трябва да бъде, учениците от селата не са по-долно качество от тези в Брезник и те заслужават да учат на топло.

аз съм от ноевци и искам да

аз съм от ноевци и искам да ви кажа,че въпросният делчо е болен мозък. той заслужава всички ние от селото да го изгоним с камъни заедно с цялата му фамилия. но ние не сме задружно и сплотено село. всеки може само да говори, но не и да действа. нека този мръсен изрод да изгние в затвора и да се влачи като мишка.