Loading

Новини от полицията

Кражба на меден казан е установена от криминалисти на РУ „Полиция" - Брезник.Намерени са контрабандни цигари.

Вчера бил подаден сигнал от 58-годишна жена , че неизвестни са откраднали меден казан за варене на ракия от стопанска сграда, нейна собственост. Много бързо полицаите влезли в дирите на извършителите - две 16-годишни момчета от гр. Брезник. Единият е познат на органите на реда с кражба. 

Образувано е досъдебно производство и работата продължава.
Осем стека цигари без бандерол са иззети вчера от служители на РУП - Брезник.
Служителите на реда проверили къща, обитавана от 54-годишна местна жителка. При претърсване на жилището са намерени и иззети 8 стека от акцизната стока марка „LM".
Започнато е досъдебно производство.

 

Нищо ново под слънцето! -

Нищо ново под слънцето! - "Ние ги залавяме, те ги пускат" !
...т.е. - Ние си говориме, те се правят, че не ни чуват!

Да - в заведението под

Да - в заведението под училището се продават цигари без бандерол! Но това е на кметицата снежка на квартала - дъщеря й. Веса също продава. На райнето от полицията сина и също е крадец, обаче полицаите спинкат.Защото и те пушат от тия цигари, Защото и те са настъпили яко в сенчестия бизнес! Айде сега чао!

да не би вие да сте тази

да не би вие да сте тази махленска клюкарка,която е решила да си разнообразява скучното ежедневие,с измислените си отговори?

Кого питате? Ако се обръщате

Кого питате? Ако се обръщате към човека, качил новината - не може да ви помогне! Опитайте в полицията! Може и да има ефект!

ot kade tazi dostoverna

ot kade tazi dostoverna informatsiq

Това е една циганка със

Това е една циганка със заведение в Могилица,а защо не хванете Веска,която е ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК в Брезник и продава необезпокоявана в кафето си в центъра на Брезник до плод и зеленчука на Валя и Гочко или дъщерята на кметицата на кв.Изток в Перник-Маца,която има кръчма при училището на Брезник даже продават на деца и печелят от нелегални цигари средно по 60-70лв. чиста печалба а хората бъхтят по цел ден за по 10-20лв