Loading

Новини от полицията

Кражба от къща е разкрита от брезнишки криминалисти.
На 30 април в РУП - Брезник бил подаден сигнал за откраднати електрически радиатори, електромер, бодлива тел и други вещи от къща в с. Душинци. По данни на собственика на сградата, 39-годишен столичанин било проникнато чрез разбиване на входната врата.
В резултат на предприетите незабавни оперативно-издирвателни действия е установено, че извършители са двама криминално проявени перничани - П.М./38 г./ и Р.В./39 г./ в съучастие със съгражданина им А.Г./39 г./.
Работата по започнатото досъдебно производство продължава.

Научи се да пишеш бе,селянин

Научи се да пишеш бе,селянин смешен...Много ти знае устата на теб,ама може да си загубиш зъбките.Като можеш да свършиш работата по-добре от тях,що не го направиш?!На думи всичко е лесно,ама дела трябват!

Е може и да не са си платили

Е може и да не са си платили гражданската отговорност, но са КРИМИНАЛИСТИ И ГРАМОТНИ! А ти, който и да си селяндуре, се научи първо да пишеш на български език и то грамотно и после изказвай мнение! Защото може да си си платил всичко, но ще си умреш ей такъв неграмотник, простак дори и да имаш много пари.ТиQ къде лазиш като се напиеш, бе селяко? Или по точно къде се събуждаш?

KAKVI KRIMINALISTI BE BISER

KAKVI KRIMINALISTI BE BISER MARINKOV -TROPOSERA,ICAN-ALKOHOLIKA,SLAVCHO-DALTONISTA,A ZA TINKOV KOITO SE NAPIVA ILAZI V SATELITA KAKVO DA KAJEM,KALEV-EVNUHA KADETO JENAMU SE EBESHE NA OKOLOVRASNOTO EGATI KRIMINALISTITE.PROSIACI NEMOGAT DA SI PLATIAT GRAJDANSKATA OTGOVORNOST I PREGLEDA NA KOLITE.

Браво на полицията, хвала на

Браво на полицията, хвала на такъви Органи. Превърнали са ги на кокошкарски джандари от 44-та година. И с тях и без тях е все тая. В общия случай покровителстват апашите. "ТЕ" си ги знаят и не ги пипат. Поошамарват евентуално гастрольорите, ей така за авторитет пред самите себе си. Притежавам имот в близкото с. Гърло. Няколко пъти ми тарашат къщата и обират кабели и други железа с общото наименование "цветни метали". Не се разправям с полиция и други простотии. Скоро обаче ще грабна манлихерата. Нямам намерение да уча ченгетата какво да правят и как да си вършат работата. Но скоро работа ще имат.

Браво на полицаите!

Браво на полицаите!