Loading

Пожар изпепели къща в Долна Секирна

Две стаи, коридор и 40 кв. м. покривна конструкция са изгорели вчера при пожар в къща в брезнишкото с. Долна Секирна. Пламъците са лумнали около 13,20 ч. в резултат на късо съединение в електрическата инсталация. 77-годишния собственик на сградата не е пострадал от огъня. Спасени са съседни стопански сгради и част от къщата от огнеборци на РУ "Пожарна безопасност и спасяване" Брезник.  

Ех,това злобата човешка край

Ех,това злобата човешка край няма.Каво значение има човек какво работи.Срамна работа няма.Бензинджия или министър човека трябва да е човек и цял живот да се доказва.А новата директорка си има и парите и упоритостта и желанието за работа.Какво е работила преди това няма значение,важно е това,че сега се бори да оцелее в този хаос.И никога не е била подлога на някой.Стига сте се ровили в стари неща,гледайте напред живота е кратък.

прав е човека, няма смисъл да

прав е човека, няма смисъл да се създава усещането че може да се коментира свободно в обявения уж сайт на жителите на Брезник след като администратори и собственици ще одобряват всяка дума, нека брезничани си коментират в други сайтове, където не се редиш на опашка за благоволение за да ти отразят мнението

Като не е свързано с тази

Като не е свързано с тази тема много добре са го свързали с темата:"Честит празник, учители" от 05.10.2010.Коментирайте там, но ще свалят и тези коментари.Корупцията е голяма и навсякъде.Бъдете сигурни в това!

Много добре си бяха свързали

Много добре си бяха свързали хората коментарите с пожара-беше се пренесъл в Ноевци.Ясно е че някой ви се обади отвисоко.Същата работа като в татово време.Щом темата стане болезнена за някой и хоп-цензора.Само вие губите и брезничани разбира се.Никой няма да ви чете постни, безцветни и безинтересни новини.Затваряте устата на обикновения човек потърпевш от разни корумпирани партийци с власт.Вземете свалете и целия сайт.Щом се страхувате за тая работа не ставате!

Много добре си бяха свързали

Много добре си бяха свързали хората коментарите с пожара-беше се пренесъл в Ноевци.Ясно е че някой ви се обади отвисоко.Същата работа като в татово време.Щом темата стане болезнена за някой и хоп-цензура.Само вие губите и брезничани разбира се.Никой няма да ви чете постни, безцветни и безинтересни новини.Затваряте устата на обикновения човек потърпевш от разни партийци с власт.Вземете свалете и целия сайт.Щом се страхувате за тая работа не ставате!

Господин собственик,

Господин собственик, Препоръчвам Ви да премахнете"Добави коментар"

Защо свалихте коментарите за

Защо свалихте коментарите за директорите и даскалите в Ноевци. Тъкмо започна да става интересно и хоп-цензура. Някой ви се обади отвисоко. Същата работа като в татово време. Беше ясно, че пишеха грамотни хора, а не простаци и говореха конкретно, оттговорно и компетентно. Те ще си намерят къде да пишат, сайтове колкото щеш. Само вие губите и брезничани разбира се. Никой не се вълнува от постни новини като еди кои си откриха учебната година. Ясно е,че ще я открият, щом има училище, няма да прескочат 15 септември, я. Ако искате да ви четат, не затваряйте устата на обикновения човек потърпевш от разни връзкари и партийци с власт. Иначе вземете та свалете и сайта. Няма начин да не ви е наредил някой да ги махнете. Щом се страхувате за тая работа не ставате. Сега и този коментар ще го махнете.

Защо свалихте коментарите за

Защо свалихте коментарите за директорите и даскалите в Ноевци? Тъкмо започна да става интересно и хоп-цензура. Някой ви се обади отвисоко. Същата работа като в татово време. Беше ясно че говореха грамотни хора, а не простаци и пишеха конкретно и компетентно. Те ще си намерят къде да пишат. Сайтове колко щеш. Само брезничани губят и брезнишкия сайт. Никой няма да се вълнува от новини като еди кои си откриха учебната година. Естествено ще я открият, щом има училище-няма да прескочат 15 септември. Ако искате да ви четат, не затваряйте устата на обикновения човек, потърпевш от разни връзкари и партийци с власт. Иначе вземете та свалете целия сайт. Нямаше по-любопитни коментари и няма начин някой да не ви е наредил да ги махнете. Щом се боите за новинари не ставате. Сега ще свалите и този коментар.

Явно сте свикнали да

Явно сте свикнали да цензурирате коментарите от форума, както по комунистическо време.Не пишете глупости, а вижте от какво се интересуват хората. Вероятно искате само да се хвалят управляващите и близките им. Времената са се променили, брезничани вече се оглеждат и виждат какво се случва.Пишете за темите, които предизвикват коментари и от тези коментари вземете обратната си връзка за случващото се.Добре е да напищете статия за образованието в Брезник , а не да си заривате главите в пясъка. Явно има сериозен проблем. Не може учителка-бензиджика да бъде директор.Обявете конкурси и за Брезник, брезнишката директорка изкара пенсия без конкурс....Вероятно и вече не може да се яви ,горката.

защо ги свалихте защитници на

защо ги свалихте защитници на определени хора ли се явявате

Публикувай нов коментар

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

breznikonline