Loading

Откраднати охранителни камери в СОУ "В.Левски"

Седем охранителни видео камери са били откраднати от средното общообразователно училище "Васил Левски" гр. Брезник. Това е станало в периода 18 юни до 08,30 ч. на 21 юни. По данни на директора на школото в сградата е проникнато чрез разбиване прозорец на тоалетна. 
Криминалисти от РУ "Полиция" Брезник продължават работа по случая. 
Започнато е досъдебно производство.  

Ето и коментарите във фейсбук

Ето и коментарите във фейсбук по темата:

Dani Velkova
Е те тези камери за украса ли са били сложени? Никой ли не е гледал после записа до преди да ги откачат?

Boyan Yordanov
вероятно са си записвали, но познати които се занимават с видео наблюдение при такива инциденти ако е останал запис казват последните кадри са на някой с маска и "нищо не може да се направи" ... всъщност не съм запознат със случая :-)

Ivo Ivanov
te yavno tolkova sa im tryabvali vsa6tnost te sa si svar6ili rabotata, parvo nyakolko 4oveka po verigata sa si pribrali komisionnite, posle sled kato sa postoyali za ukra6enie sa re6ili da si smenyat sobstvenika ta dano ucelyat na takav deto znae za kakvo sa mu i treto spored starata pogovorka kak do6lo taka........!te vav u4ili6tata da se setyat ... See More4e ne sa targovsko drujestvo i da si svar6at rabotata za6toto i tezi deto sa gi sviki i tezi deto ne sa gi opazili i tezi deto 6te gi prekupyat sa vse produkt na tova veliko sdrujenie obrazovatelnoto.Ta neka te da u4at, drugi da ohranyavat i drug pat kato razvarjat ot Europa kesiyata da si kupuvat ne6ta za u4ebnijat proces a ne skapi igra4ki za izmislenata sigurnost.
A ti Boyane kak si im iztiposal taya SPEED DOME PTZ Camra na snimkata misli6 li 4e znayat kakvo e !Ne 4e tehnite sa gi pla6tali na drugi ceni no sam siguren 4e takava ne sa vijdali na jivo.

Boyan Yordanov
малей ... и аз нагазих в дълбоки води ... като потърсих камера в ГуглеТО ;-) ... и тая ми хвана окото ;-) и затова я добавих, а какви са били истинските ... нямам си на идея